Події

У місті Житомирської області горів будинок, в одній із кімнат рятувальники виявили загиблого господаря

21 December 2021, 16:30

Уранці 21 грудня в місті Овруч Житомирської області сталася пожежа у приватному будинку. В одній із кімнат на вигорілому ліжку рятувальники знайшли господаря без ознак життя.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Повідомлення про пожежу в приватному цегляному житловому будинку у місті Овруч Коростенського району за екстреним номером «101» надійшло о 08:11 год. 21 грудня.

«На момент прибуття бійців ДСНС з’ясувалося, що загоряння виникло в одній із кімнат будинку, в якій спостерігалося сильне задимлення. Місцеві жителі сповістили бійців ДСНС, що у помешканні може бути власник оселі. Під час проведення розвідки ланкою газодимозахисної служби у кімнаті на вигорілому ліжку було виявлено тіло господаря без ознак життя. Вогнем частково знищені підлога, стіна та перекриття», – йдеться у повідомленні.

О 08:31 пожежа була локалізована та о 09:00 – ліквідована. За попередньою інформацією, займання сталося через необережність під час куріння. Остаточну причину пожежі встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 4 грудня 2021 року в місті Коростень Житомирської області сталася пожежа в житловому будинку на чотирьох господарів. В одній із квартир рятувальники виявили тіло жінки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Овруч  
Матеріали по темі