Новини компаній

Безкоштовне навчання трейдингу від Біномо та демо-рахунок для практики

21 December 2021, 17:55

Платформа пропонує освіту для початківців, надаючи їм можливість дізнатися, що таке Binomo.in.ua і як він працює за допомогою демонстраційного рахунку. Усі справжні біномісти починають торгувати безкоштовно на демо-рахунку та практикуються з необмеженими віртуальними коштами, щоб підвищити свої навички в безпечному середовищі.




Крім того, для всіх користувачів доступний безкоштовний турнір «Щоденно безкоштовно». Це подія, на якій ви можете змагатися з іншими біномістами і щодня практикувати. Інші конкурси є платними, і якщо ви готові зробити депозит, ви можете ще більше підвищити свої навички торгівлі, а також отримати додатковий дохід.

Деякі новачки запитують, як грати в Binomo, але торгівля - це не гра. Це пов’язано з ризиками, і вам потрібно використовувати стратегії та аналіз для своєї торгівлі.

У процесі навчання ви зустрінете багато стратегій; проте жодна торгова стратегія не гарантує 100% результату торгівлі. Не існує «виграшних» стратегій, які завжди були б правильними. Натомість вам слід зрозуміти, яку стратегію ви особисто вважаєте найбільш прийнятною в поточній ринковій ситуації. Практикуючись, з часом ви розробите свій підхід до прогнозування цін.

Що робити, якщо вам потрібна допомога та поради щодо роботи платформи? Потім трейдери можуть переглянути довідковий центр (розділ поширених запитань), подібний до Вікіпедії для трейдерів. З будь-яких особистих запитів ви можете запитати у чат-бота, який доступний у додатку Binomo як для користувачів iOS, так і для Android. Або зв’яжіться з менеджером у чаті або електронною поштою.

Зручно торгуйте за допомогою FTT

Торги з фіксованим часом (FTT) пропонуються на Binomo. Ви можете відкрити угоду тривалістю від 1 до 60 хвилин і зробити прогноз. Процес відбувається в наступні етапи:

Виберіть актив для торгівлі.

Як і платформа OlympTrade.com.ua, Біномо також має багато активів на вибір для трейдингу.

Визначте суму та час, коли торгівля буде закрита. У цей момент відобразиться результат торгівлі.

Зробіть прогноз: графік піде вгору або вниз. Якщо це правильно, ви отримаєте додатковий дохід; якщо він неправильний, ви втратите вкладену суму.

Деякі трейдери задаються питанням, як заробити на Binomo, але ризики слід враховувати. Цю платформу слід використовувати лише для отримання додаткового доходу, оскільки ніщо не може гарантувати конкретний результат вашої торгівлі. Трейдери розуміють, що практика та досвід можуть допомогти їм покращити свої навички, а також знизити ризик.

Може статися так, що в Інтернеті ви знайдете когось, хто рекомендує вам заплатити за «перевірену стратегію» чи сигнали – не довіряйте їм. Переконайтеся, що ви покладаєтеся на власні навички, а не на ботів, тому що це буде вважатися шахрайством.

Безпечно інвестуйте та знімайте кошти

В Індії мінімальний депозит становить 5 доларів. За винятком PayPal, найпопулярнішими варіантами депозиту в Індії є NetBanking, UPI, PayTm, індійський обмінник, GlobePay і PhonePe. Просто перейдіть до розділу «Каса» і почніть торгувати на реальному рахунку.

Відповідно до умов бонусів Binomo, трейдери можуть отримати бездепозитний бонус (наприклад, бонусний код або купон під час акції) або бонуси за депозит, вкладаючи кошти на свій рахунок. Наприклад, це може виглядати як 100% від суми вашого депозиту. Більше того, кожен може отримати вітальний бонус 25% на свій перший депозит на безкоштовному рахунку.

Зараз ми поговоримо про те, як вивести гроші з Binomo:

● Мінімальна сума для виведення становить 10 доларів США.

● З міркувань безпеки ви можете зняти кошти одним із способів депозиту, який використовується для внесення депозиту.

● Залежно від типу облікового запису та використаного методу оплати, зняття грошей може зайняти від кількох хвилин до трьох днів або більше.

● Крім того, з Binomo ви можете знімати до 3 000 доларів США на день, 10 000 доларів США на тиждень і 40 000 доларів США на місяць.

● Деякі платіжні системи також можуть застосовувати обмеження на зняття коштів.

Приємно знати, що підтвердження облікового запису в Binomo стало набагато швидшим, ніж у минулому, завдяки автоматизованому процесу перевірки.

Торгуйте скрізь за допомогою програми Binomo

Binomo наступна по популярності платформа для трейдингу, опісля iqoption.com.ua Платформи добре відомі серед трейдерів своєю функцією, яка надає їм можливості, дозволяючи ввійти на платформу з ПК та мобільного додатка в будь-який час. Додаток з жовтим логотипом доступний для завантаження в Google Play і AppStore. Трейдери, яким важко встановити мобільний додаток для Android, не повинні зламувати, а замість цього завантажувати версію APK з веб-сайту, щоб інвестувати та торгувати на ходу.

Оскільки програма Binomo доступна лише для смартфонів і планшетів, немає програмного забезпечення для ПК (Windows або Mac OS). Трейдери, які хочуть використовувати свої комп’ютери для доступу до платформи, можуть використовувати веб-версію для входу через браузери на своїх комп’ютерах. Деякі платформи, як-от IQ Option проти Binomo, надають таке програмне забезпечення для ПК. Ви можете вирішити, чи віддаєте перевагу використовувати веб-версію, чи хочете завантажити програми для доступу до своїх діаграм.

Спробуйте Binomo і станьте справжнім біномістом

У висновку все, що вам потрібно зробити для початку, це зареєструватися в Binomo і спробувати всі функції демо-рахунку. Тепер ви знаєте, де знайти підтримку, якщо щось незрозуміло, де знайти мобільний додаток і як зробити свій перший депозит і отримати вітальний бонус. Завдяки навчанню та практиці ви зрозумієте, як розумно торгувати. Станьте одним з біномістів і отримуйте додатковий дохід у разі правильного прогнозу.

Важливо пам’ятати, що завжди є ризик втратити всі свої депозити під час торгівлі. Щоб знизити ризик, потренуйтеся та вивчіть навчальні матеріали перед торгівлею реальними коштами - як це роблять справжні біномісти для досягнення своїх цілей.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі