Новини компаній

Вибір надійних інсталяційних систем для унітазів

22 December 2021, 14:08


Інсталяційні системи для унітазів уже декілька років є трендом при облаштуванні санвузлів. Ці системи додають простору у кімнаті, а також закривають всі труби та інші деталі конструкції, які не завжди виглядають привабливо. За допомогою такої мінімалістичної картини санвузлу стає більш затишно та зручно. Серед різноманіття інсталяційних систем на сьогоднішній день кожен покупець зможе знайти товар, який підійде йому найбільше.

Види інсталяційних систем унітазів

Перед тим, як купити унітаз в Києві, варто розглянути інсталяційні системи для них. Їх можна розділити на два основні типи:

  • блочні - для виготовлення і використання яких знадобляться стійки для опори та кріплення. Такий тип можна використовувати для встановлення унітазів на підлогу або при монтажі настінних моделей. Однак використовувати такий тип необхідно тільки за умови наявності в приміщенні капітальної стіни, інакше перегородка може не витримати надмірного навантаження і тріснути;
  • рамні - це надійна конструкція з великими можливостями щодо витримування навантаження. До того ж, такий тип інсталяції є можливість в чотирьох точках на стіну, або порівну розділити точки кріплення між стіною та підлогою. Іноді такий тип систем встановлюють просто на підлогу. Перевага даного виду в тому, що можна його монтувати до будь-якого виду стіни. Конструкція має за основу раму зі сталі, яка витримає прикріплений унітаз, умивальник чи біде. Можна встановлювати рамну інсталяцію навіть в кутку кімнати, якщо треба зекономити місце.

Правильний вибір інсталяційних систем для унітазів

Для того, щоб інсталяція з унітазом була надійною, перед вибором слід познайомитись з особливостями її конструкції. Одним з головних пунктів є зручність догляду за інсталяцією з унітазом. До того ж, варто звертати увагу на практичність та функціонал всіх частин цієї системи. Оскільки більшість компонентів конструкції буде захованою за стіною, то варто вибирати надійні та якісні матеріали, якими може похвалитись компанія Cersanit. Цей бренд давно існує на ринку і відомий по всій Європі і не тільки. Завдяки якості своїх товарів та швидкості їх доставки в різні куточки Європи цю компанію знають і цінують багато клієнтів. До того ж, у них є гарантія на всі їхні вироби. Отож, щоб бути точно впевненим у тому, що інсталяція прослужить довгі роки, варто вибирати саме цей бренд.

Якщо говорити про вибір виду конструкції, то кращим вважається рамний, бо він має можливість більше звільнити простору в кімнаті та створити гарний інтер’єр.

Рами, виконані зі сталі, не мають бути гнучкими, а також не мають містити потертостей та подряпин. Звертайте увагу і на комплект, який додається до інсталяції:

  • система для кріплення;
  • рами несучі;
  • шумоізоляційні елементи;
  • зливний бачок;
  • клавіша зливу;
  • перехідники для зливних колін та інше.

Якщо все обладнання вибрати правильно, то встановити його не складе жодної проблеми, отож якщо не можете визначитись, можете звернутись до консультантів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: унітаз санвузол  
Матеріали по темі