Здоров'я

В ОДА назвали медзаклади Житомирської області з найвищим та найнижчим показником вакцинації серед працівників

28 December 2021, 11:28

Станом на 28 грудня в Житомирській області проти коронавірусу вакцинувалися майже 22 тисячі медичних працівників.

Про це 28 грудня під час онлайн-брифінгу розповіла перша заступниця голови Житомирської облдержадміністрації Наталія Остапченко.

Вона назвала медичні заклади з найвищим показником вакцинації серед працівників.

«Всього на Житомирщині вакциновано 21 682 медики. Першу дозу отримав 19 761 працівник медзакладів, або 91,1%, а двома дозами вже щеплено 15 954 людини, або 73,6%. Серед найкращих закладів, де вакцинація працівників закладів охорони здоров’я складає 100%, – Райгородоцький центр первинної медико-санітарної допомоги, Центр первинної медико-санітарної допомоги в Дубрівській громаді, Центри первинної медико-санітарної допомоги в Корнинській громаді та Новоборівській громадах, амбулаторія Соколівської сільської ради, Чуднівський центр первинної медико-санітарної допомоги, Білокоровицька амбулаторія, Миропільська амбулаторія, Високівська амбулаторія, амбулаторія в Станишівській громаді», – розповіла Наталія Остапченко.

Перша заступниця голови ОДА також озвучила список медичних закладів, де показник вакцинацій працівників – найнижчий.

«Найнижчий показник вакцинації, на жаль, в Андрушівській лікарні, в Радомишльській лікарні, Новоград-Волинському стоматологічному медичному об’єднанні, Центральній районній лікарні Бердичівського району і в Радомишльській стоматологічній поліклініці Радомишльської міської ради», – повідала Остапченко.

Зазначимо, що, за даними облдержадміністрації, станом на 28 грудня від COVID-19 у Житомирській області вакциновано 850 412 осіб, зокрема за минулу добу, 27 грудня, щеплення отримали 990 людей.

Як повідомляв Житомир.info, за добу 27 грудня 2021 року в Житомирській області лабораторно підтвердили 66 випадків коронавірусної хвороби, від ускладнень померли троє людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 вакцина вакцинація щеплення  
Матеріали по темі