Здоров'я

Професійні медичні послуги та можливість викликати лікаря додому: у центрі Житомира запрацювала клініка «Здорова дитина»

29 December 2021, 12:17

«Дев’ять десятих нашого щастя засновані на здоров’ї», – так стверджував відомий німецький філософ, і він дійсно мав рацію. Без сумніву, жити на повну, насолоджуватися кожним днем, мріяти та будувати плани на майбутнє неможливо, коли виникають проблеми зі здоров’ям. І ще більше пригнічують та вибивають з колії недуги рідних, а особливо – дітей.

Подбати про самопочуття таких дорогих синочків і донечок батькам допомагає Медичний центр «Healing» «Здорова дитина», який віднедавна працює у Житомирі.

Досвідчена та кваліфікована команда фахівців Медичного центру у своїй роботі керується доказовими протоколами лікування, кожен зі спеціалістів постійно навчається та вдосконалює власні знання.

Послуги у медцентрі надають такі дитячі спеціалісти:

• педіатр
• невролог
• хірург
• кардіоревматолог
• гастроентеролог
• дієтолог
• лікар УЗД

Також в умовах клініки проводиться забір необхідним матеріалів для лабораторних аналізів. Окрім того, в медичному центрі є можливість проведення різних методів діагностики: електрокардіографії (ЕКГ), магнітно-резонансна томографії (МРТ), комп'ютерної томографії (КТ), електроенцефалограми (ЕЕГ). Саме ці методи дають можливість всебічно обстежити організм дитини, що є запорукою якісного та ефективне лікування.

Прийом маленьких пацієнтів проводиться у комфортних кабінетах у центрі міста. А чуйні й доброзичливі лікарі знайдуть підхід до кожного маленького хлопчика й дівчинки.

Важливо, що МЦ «Здорова дитина» надає можливість виклику лікаря-педіатра додому. У святковий період ця функція для батьків є особливо цінною. Під час домашньої консультації лікар ретельно огляне пацієнта та, за необхідності, проведе експрес-тест на коронавірус. А в критичних ситуаціях до хворого спрямують спецавтомобіль. До слова, завітавши у клініку, кожен з родини може пройти експрес-тести на COVID-19.

Будьте уважними до самопочуття й розвитку своєї дитини, не пропускайте профілактичних оглядів, а при «тривожних дзвіночках» своєчасно звертайтеся до спеціалістів! Адже здорова дитина – щаслива родина!

Адреса:
м. Житомир, вулиця В’ячеслава Чорновола, 4
Тел.: (067) 357-18-65
Facebook-сторінка

Графік роботи:
Понеділок – п'ятниця 9:00-19:00;
Субота 9:00-14:00

Попередній запис на консультацію обов’язковий!

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: медицина педіатр лікар дитячий лікар виклик лікаря Здорова дитина дитина Healing  
Матеріали по темі