Новини компаній

Де вигідніше купувати оригінальні запчастини для iPhone 13?

11 January 2022, 12:37


Смартфони легендарного американського бренду Apple продовжують утримувати лідерські позиції із продажу на світовому ринку. Сьогодні абсолютним хітом продажів став смартфон останнього покоління iPhone 13, разом із попитом на який у покупців зросла потреба і в запасних частинах для ремонту. Дамо кілька рекомендацій щодо купівлі фірмових комплектуючих для iPhone 13 на найкращих умовах.

Найпопулярніші запчастини для iPhone 13

Незважаючи на те, що «яблучні» смартфони справедливо вважаються найнадійнішими, вони, як і будь-яка інша техніка, можуть виходити з ладу та вимагати ремонту. Як правило, для відновлення працездатності потрібні ті чи інші запчастини на iPhone 13. Запчастини для iPhone 13 представлені в широкому асортименті, який містить елементи електроніки, так і корпус та інші деталі гаджетів. До найбільш затребуваних та популярних видів запасних частин для «яблучних» смартфонів 13-го покоління належать: скло дисплея та камери, шлейф, задня панель корпусу, тримач sim-карти, відеокамера для iPhone 13 та інші запчастини. Ознайомитись із найповнішим асортиментом оригінальних комплектуючих для iPhone 13 можна на сайті спеціалізованого інтернет магазину аксесуарів та запчастин для мобільних гаджетів gsm-komplekt.ua.

Оригінальні запчастини з гарантією якості

Смартфони Apple останнього покоління важко зарахувати до категорії бюджетної електроніки. Це досить дорогі гаджети, власники яких зазвичай дуже уважно та дбайливо ставляться до своїх нових придбань. Особлива вибірковість спостерігається і у виборі та купівлі запасних частин для iPhone 13. Досвідчені користувачі «яблучних» смартфонів добре знають, що краще не ризикувати технічним здоров'ям своїх дорогих гаджетів, встановлюючи в них неоригінальні дешеві комплектуючі сумнівної якості. Гарантією довгої служби після ремонту є використання фірмових запчастин iPhone 13 від виробника. Однак знайти справжній оригінал на величезному ринку запчастин, де тут і там пропонується підробка, сьогодні не так просто. Одним з небагатьох місць, де гарантується 100% якість та оригінальність фірмових комплектуючих для смартфонів Apple, є сайт gsm-komplekt.ua. Будь-яка позиція з каталогу є в наявності та може бути відправлена вже в день замовлення.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: iPhone 13 iPhone телефон  
Матеріали по темі