Політика

У Новогуйвинській громаді відкрили Центр надання адміністративних послуг у форматі «Open Space»

14 January 2022, 18:25

У смт Новогуйвинське відкрили оновлений центр надання адміністративних послуг у форматі «Open Space».

Привітав жителів громади із відкриттям ЦНАПу секретар Новогуйвинської селищної ради Олександр Ловинюк. Він зазначив, що такий цент необхідний для кожної громади, адже він спрощує процедуру отримання документів та наближує якісні послуги до населення.

Прийшовши на посаду заступника Новогуйвинського селищного голови, Віталій Сорока поставив собі за мету швидко та якісно реалізувати ті проєкти, які не закінчували довгий час. Результатом роботи стало відкриття амбулаторії у селі Сінгури, яка найближчім часом запрацює на повну потужність, та відкриття спільними зусиллями сучасного ЦНАПу у селищі Новогуйвинське.

«ЦНАП важливий для мешканців громади, адже вони зможуть зекономити свій час і не їздити в різні місця і шукати місця для того, щоб навіть виготовити закордонний паспорт, ID-картку й абсолютно всі послуги, які були перераховані, – від довідок до послуг по земельному кадастру», – каже заступник Новогуйвинського селищного голови Віталій Сорока.


За словами депутата Житомирської обласної ради Руслана Годованого, новий ЦНАП – це спільна робота місцевої та обласної влади.

«Відкриття цього ЦНАПу – це яскравий приклад синергії співпраці місцевої влади й обласної влади. Звичайно, для відкриття цього ЦНАПу основну роботу – і інтелектуальну, і матеріальну – приклала селищна рада. Але ми, депутати обласної ради, зокрема, я, Тетяна Парфентієва та Костянтин Черпіцький, доклали частку для того, щоб фінансувати цей проєкт, щоб він міг бути реалізований на теренах Новогуйвинської громади. Я ще раз хочу подякувати всім за спільну працю. Лише спільними зусиллями цей ЦНАП, який чекали люди вже не один місяць, зміг відкритися», – говорить депутат Житомирської обласної ради Руслан Годований.

У центрі надання адміністративних послуг жителям громади надаватимуть понад 150 видів адміністративних послуг.

ЦНАП розташований за адресою: смт Новогуйвинське, вулиця Дружби народів, 5.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЦНАП адмінпослуга Новогуйвинське Годований  
Матеріали по темі