Економіка

​У Житомирі шукають ідеї для стимулювання розвитку підприємництва і пропонують взяти участь в онлайн-опитуванні

17 January 2022, 13:25

У Житомирі збирають ідеї, які стимулюватимуть розвиток місцевого підприємництва, і запустили онлайн-опитування.

Агенція розвитку міста 15 січня на своїй сторінці у соцмережі оприлюднила оголошення про проведення онлайн-опитування, метою якого є оцінка потреб та задоволення інтересів місцевих підприємців.

«Це опитування проводиться з метою оцінки потреб та максимального задоволення інтересів місцевих підприємців та осіб, які вивчають можливість здійснення підприємницької діяльності на території Житомирської міської територіальної громади. За результатами опитування буде підготовлено проєктну пропозицію для участі в грантовому конкурсі «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що впроваджується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH», - йдеться в оголошенні про опитування.

Респондентам пропонують обрати, на їх думку, найбільш важливі напрямки підтримки малого і середнього бізнесу.

Також пропонують бажаючим взяти участь в обговоренні майбутнього проєкту з підтримки розвитку підприємництва в Житомирській громаді і залишити свої контакти.

Взяти участь в опитуванні можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNAmm-Xj...

Як повідомляв Житомир.info, 13 січня 2022 Житомирський центр зайнятості пояснив, як малозабезпеченій сім’ї отримати майже 100 тис. грн на власний бізнес

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опитування бізнес підприємництво Агенція розвитку міста  
Матеріали по темі