Влада

Голова Житомирської облради разом з депутатами привіз в зону ООС подарунки бійцям

20 January 2022, 14:31

В рамках робочої поїздки до військових бригад Житомирщини, які наразі виконують завдання за призначенням у Донецькій та Луганській областях, голова обласної ради Володимир Федоренко разом із депутатами привіз подарунки до Новорічно-різдвяних свят для бійців 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького.

Про це 20 січня повідомляє пресслужба обласної ради.

«В останній день різдвяного циклу, у велике християнське свято Богоявлення, або Хрещення Господнє, військові були відзначені Грамотами та Подяками обласної ради, а також територіальних громад Житомирщини, зокрема Олевської ТГ. Втім, головна мета приїзду – технічна підтримка воїнів. Цього разу представники влади привезли на Схід сучасне обладнання, яке дозволяє спостерігати за ворогом, не ризикуючи власним життям - польовий дисплейний модуль. Як наголосив Володимир Федоренко, це вкрай важлива річ, адже мова йде про життя наших захисників», - йдеться у повідомленні.

Крім того, бійцям привезли різноманітні смаколики, які за допомогою волонтерів передали приватні підприємці та жителі Житомирщини.

«Хотілось створити для наших захисників атмосферу домашнього затишку, щоб вони відчули нашу підтримку, що ми ними пишаємось. Ті смаколики, які вони куштуватимуть – це вітання від кожної родини, і їхньої, і нашої… Це мій обов’язок приїхати сюди, поспілкуватися з військовими, запитати, чого вони потребують, які проблеми, можливо, є вдома у родинах. У нас дуже гарний зв'язок з командиром частини, з офіцерами, солдатами і я завжди готовий вислухати та допомогти у будь-якому питанні», - сказав Володимир Федоренко.

Напередодні пресслужба повідомляла, що голова облради разом із депутатами обласної ради Олександром Ющенком (фракція «Слуга народу») та Віктором Мельником (фракція «Наш краї») поїхали привітати із Новорічно-різдвяними святами захисників на Сході країни.

«19 січня техніку, смаколики та подарунки від дітей передадуть бійцям 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького, а завтра завітають з подарунками до 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. До збору святкового вантажу долучились, зокрема, радниця голови обласної ради, голова ГО «Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» у Житомирській області Олена Максименко, ГО «Свічадо» міста Малина, вихованці та вихователі Тетерівського дитячого будинку-інтернату, які власноруч виготовили мило з патріотичною символікою, волонтери та меценати. У свято Водохреща, яке символічно завершує різдвяний цикл християнських свят, голова обласної ради вручить захисникам України сертифікат на польовий дисплейний модуль, а також Грамоти і Подяки обласної ради», - інформувала 19 січня пресслужба обласної ради.

Нагадаємо, в грудні 2021 року напередодні всесвітнього Дня волонтера Житомир.info цікавився, що мотивує житомирських волонтерів, які роками допомагають українським військовослужбовцям.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ООС облрада Федоренко 30 бригада подарунки  
Матеріали по темі