Новини компаній

Як організувати домашнє робоче місце?

24 January 2022, 09:51

Останнім часом все більше людей заробляють, не виходячи з будинку. Проте щоб робота приносила не лише прибуток, але і радість, користувачам важливо грамотно облаштувати робочу зону і використати при цьому зручні меблі. Організувати ергономічне робоче місце можна, замовивши столи та стільці на сайті магазину «Fusion Style». Компанія також пропонує покупцям на вибір широкий асортимент меблів для будинку і варіантів для кафе і ресторанів, ознайомитися з якими можна на сайті https://www.fusion-style.ua/ua/stuliya/stulya-dly-kafe/.


Для облаштування в кімнаті куточка, в якому вам приємно працюватиме, наслідуйте п'ять основних правил:

  • оберіть правильний стіл;
  • використайте максимально комфортне крісло;
  • організовуйте правильне освітлення місця для роботи;
  • підберіть зручні меблі для зберігання необхідних речей;
  • створіть правильний декор робочої зони, який подарує натхнення і зробить процес роботи приємним.

Головним предметом робочого місця є стіл. Обираємо його правильно.

Вибір столу

Поверхня столу повинна вміщувати усі необхідні речі. Інструменти, якими ви користуєтеся найчастіше, розташовуйте в зоні досяжності. Частенько, менеджери офісів працюють за стандартними столами, розміри яких відповідають 1,2*0,6 м з висотою 0,75 м. Проте, працюючи удома, ви можете вибрати моделі менше або більше залежно від потреб.

Яке крісло найбільш зручне?

Оскільки робота за комп'ютером може бути тривалою, обирайте максимально комфортний стілець, конструкція якого потурбується про здоров'я вашого тіла. Сидіння не має бути занадто м'яким, оптимальним буде варіант середньої жорсткості. Ноги повинні діставати до підлоги, інакше користувач може використовувати підставку для ніг.

Вибирайте моделі з підлокітниками й регулюванням кута нахилу спинки, головне, щоб крісло забезпечило вашому тілу правильний кровотік.

Освітлення

Ми радимо облаштувати робочий простір поряд з вікном, так вам буде досить природного світла вдень. Обов'язково використовуйте настільну лампу вечорами, а також, можна скористатися додатковим освітленням. Світло від вікна і додаткові світильники на стіні допоможуть створити теплу і приємну робочу атмосферу.

Де зберігати документи?

Для зберігання необхідних речей можна організувати полички на стіні й тумби поряд зі столом. Відстань до цих меблів має бути комфортною, щоб ви могли без зусиль дотягнутися до потрібної документації.

Декор робочої зони

Щоб працювати було приємно, створіть надихаючий інтер'єр, який викликатиме у вас позитивні емоції. Використовуйте красиві сувеніри, встановлюйте на столі фото улюблених людей або картинки тварин. Купіть красиву кімнатну квітку для натхнення.

Де можна обладнати робоче місце?

Якщо у користувача немає можливості виділити під кабінет цілу кімнату у будинку, то допоможуть різні ширми або перегородки для зонування простору. Для робочої зони підійде вітальня, де досить місця, або спальня, в якій, як правило, місце біля вікна залишається незадіяним.

Ідеальним місцем для роботи стане засклений балкон або лоджія. Там багато світла і завжди є доступ до свіжого повітря. Жителям малогабаритних квартир можна скористатися відкидними столиками, які після роботи можна притулити до стіни.

Організація робочого місця

Усе найважливіше повинне знаходитися перед очима. Використовуйте частину стіни для заміток: кріпите туди стики або використайте невелику дошку для записів. Оточіть себе речами, які мотивують і надихають. Можна використати мотивуючі цитати або складати список справ на день і розпорядок тижня.

Неважливо, які саме хитрощі допоможуть вам працювати ефективніше – це ваш робочий куточок і тільки вам вирішувати, як його організувати. Але одно правило залишається незмінним для усіх користувачів: запорука продуктивності праці в комфортних меблях. Вибрати ідеальний варіант для себе покупці можуть в електронному каталозі інтернет-магазину «Fusion Style».

Поєднуйте комфорт з якістю, вибираючи європейські меблі в магазині «Fusion Style»!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дистанційна робота робота з дому робота робоче місце  
Матеріали по темі