Новини компаній

Детектор брехні (поліграф) у Житомирі безпека вашого бізнесу

24 January 2022, 11:34

Професійний поліграфолог проводить перевірки персоналу підприємств та організацій Житомира на сучасному поліграфі (детекторі брехні). Маю спеціальну психологічну освіту, сертифікат спеціаліста-поліграфолога та багаторічну практику у сфері психофізіологічної експертизи на детекторі брехні, регулярно проходжу актуальні тренінги та курси підвищення кваліфікації. Працюю за принципом відрядної зайнятості, для перевірки виїжджаю до офісу компанії за домовленістю. Поліграф-скринінг дозволяє отримати найдостовірніші дані, тому на сьогоднішній день детектор брехні у місті Житомир – найкращий спосіб встановити істину у питаннях, що стосуються кадрів, для захисту вашого бізнесу від імовірних ризиків https://biznes-poligrafolog.com/zhitomir

Перевірка на поліграфі для будь-якого бізнесу в Житомирі

Найчастіше поліграф-скринінг у Житомирі застосовується під час прийому на роботу до компаній банківської та фінансової сфери, силових та державних структур. Досвід перевірок на детекторі брехні та практика роботодавців показують, що такий підхід до профвідбору працівників у Житомирі дозволяє значно зменшити кількість кандидатів, які не відповідають посаді, та відбирати в команду лише благонадійних та відповідальних працівників.

Поліграф-дослідження на детекторі брехні дозволить дізнатися, чи правдиві слова кандидата на посаду про причини його звільнення з попереднього місця роботи, чи не приховує він інформацію про свої згубні звички та пристрасті до азартних ігор чи наркотиків, чи не має великих боргів або зв'язків із кримінальними структурами. Скринінг на детекторі брехні дозволяє підтвердити чи спростувати причетність працівника до розкрадання майна, зливу конфіденціальної інформації, виявити роботу на конкурентів. Для потенційних клієнтів із Житомиру з метою демонстрації можливостей поліграфа можливе проведення демоверсії тестування однієї особи. Достовірність результатів перевірки на детекторі брехні – близько 99%, а тривалість однієї атестації – близько двох годин.

Види перевірок персоналу на детекторі брехні у місті Житомир

Найпопулярнішими видами перевірок у місті Житомир на поліграфі є:

  • Тестування на детекторі брехні при прийомі на роботу – дозволяє заздалегідь виявити у потенційного співробітника наявність шкідливих звичок, несумісних з посадою, та підтвердити дані, зазначені кандидатом на посаду в анкеті чи резюме.
  • Періодичний скринінг на поліграфі вже задіяних на керівних посадах працівників для скорочення ризиків виникнення позаштатних ситуацій, зниження ймовірності завдання матеріальних збитків, підтримання трудової дисципліни.
  • Перевірка на детекторі брехні при звільненні – проводиться для розуміння справжніх причин звільнення співробітника та його подальших цілей, які, можливо, не зіграють вам на руку (перехід до конкурентів, відкриття власного бізнесу, аналогічного до вашого, передача ваших схем податківцям та інші).
  • Тестування на поліграфі учасників службових розглядів та конфліктів – для з'ясування ступеня провини кожного з них.

Поліграф-дослідження на детекторі брехні у Житомирі проводиться у максимально комфортній обстановці для опитуваного, з дотриманням усіх норм конфіденційності.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Детектор брехні Поліграф Житомир 
Матеріали по темі