Влада

У Житомирській ОДА відмінили тендери вартістю 1,4 млрд на реконструкцію двох обласних лікарень та оголосили нові, поділивши закупівлі на окремі черги

25 January 2022, 11:52

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації відмінив два попередні тендери на реконструкції КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського», КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» та оголосив нові відкриті торги на окремі черги по двох об'єктах.

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

Обидва тендери на реконструкцію двох обласних лікарень за 1,4 млрд грн, оголошені 19 січня, передбачали, що всі роботи буде виконувати один підрядник: у п’ять черг у дитячій лікарні і в шість черг в лікарні ім. Гербачевського.

Однак вже 20 січня на ресурсі ProZorro з'явилась інформація про відміну цих тендерів через допущену помилку при визначенні типу процедури закупівлі, оскільки за характером робіт, передбачених генеральним проєктувальником у технічному завданні для даного комплексу, роботи виконуватимуться у порядку черговості за окремими об'єктами основного призначення. З метою реалізації проєкту та введення об'єктів в експлуатацію по чергах, було прийнято рішення про оголошення відкритих торгів окремо по кожній черзі.

З 21 січня по 24 січня департамент оголосив шість нових тендерів з реконструкції КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського»:

тендер на роботи I-черги: Лікувальний корпус №1, очікувана вартістю 515, 6 млн грн;

тендер на роботи II-черги: Лікувальний корпус №2, очікувана вартістю 63,7 млн грн;

тендер на роботи III-черги: Лікувальний корпус №3, очікувана вартістю 44 млн грн;

тендер на роботи IV-черги: Лікувальний корпус №4, очікувана вартістю 23,6 млн грн;

тендер на роботи V-черги: Лікувальний корпус №5, очікувана вартістю 17,2 млн грн;

тендер на роботи VI-черги: Адміністративно-господарські будівлі (стерилізаційна, харчоблок, готель, приміщення для медичних відходів), очікувана вартістю - 127,5 млн грн.

24 січня департамент Житомирської ОДА оголосив лише один тендер на реконструкцію КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» III-черги: Лікувальний корпус 3-й блок. Очікувана вартість робіт - 213,7 млн грн.

Нагадаємо, 6 січня 2022 голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко затвердив проєктні документації з реконструкції майнових комплексів обласної лікарні імені Гербачевського та дитячої обласної лікарні з загальною кошторисною вартістю будівництва 1 млрд 462 млн 676,37 тис. грн. У затвердженому проєкті - по об’єкту «Реконструкція майнового комплексу КНП «Обласна клінічна лікарня ім. Гербачевського» Житомирської облради за адресою місто Житомир, вул. Червоного Хреста, 3» кошторисна вартість будівництва складає 851 млн 890 тис. 284 грн, з яких будівельні роботи 556,6 млн грн, устаткування 113 млн грн, інші витрати – 182 млн грн. У затвердженому проєкті по об’єкту «Реконструкція майнового комплексу КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської облради у селі Станишівка» кошторисна вартість будівництва складає 610 млн 786 тис. 89 грн, з яких будівельні роботи – 397 млн грн, устаткування – 91 млн грн, інші витрати – 123 млн грн.

За проєктну документацію з реконструкції майнового комплексу Житомирської обласної лікарні заплатили рекордну суму – 17 млн грн, за проєктну документацію дитячої лікарні - 6 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, у 2021 році до програми «Велике будівництво» було включено реконструкцію приміщень КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради під відділення анестезіології та інтенсивної терапії для післяопераційних хворих, відділення неврології з нейрореанімацією.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікарня реконструкція дитяча лікарня будівництво ДРР тендер  
Матеріали по темі