Новини компаній

Фахівці BROCARD розповіли, що подарувати дівчині на День Святого Валентина

26 January 2022, 10:28

Напередодні головного свята всіх закоханих — Дня святого Валентина, — фахівці косметики та парфумерії преміум класу магазину-Brocard-Україна поділилися ідеєю подарунка дівчині.

Подарунок — це ще один спосіб висловити свої почуття та показати свою зацікавленість в іншій людині. Тільки добре знаючи свою половинку, її вподобання та захоплення, можна підібрати щось варте.

Незмінним фаворитом як подарунок на багато свят залишаються духи. Але при їх виборі треба виявити уважність. Багато хлопців роблять помилку, замовляючи парфуми для дівчини, відштовхуючись від своїх власних уподобань.

Перш ніж замовляти флакон варто поцікавитися, чи користується дівчина духами взагалі і якщо так, яким ароматам віддає перевагу.

Для цього можна вивчити її колекцію парфумів або відправившись на побачення в ТЦ, ненароком зайти в магазин «Брокард». Там легко дізнатися, яким ароматам вона віддає перевагу: солодким, пряним, свіжим і т.д.

Також є культові парфуми, які багато хто мріє отримати в свою колекцію.

Один з таких ароматів —Histoires De Parfums 1969. Парфуми підійдуть в першу чергу любителькам східних, солодкувато-пряних ароматів. На початку композиції звучать персикові ноти, потім виявляються ноти кардамону, гвоздики та троянди. Завершує композицію аромат теплого, обволікаючого мексиканського шоколаду, пачулі та кави.

Парфум 1969 навіює асоціації з зігріваючою та бадьорою кавою та плиткою натурального шоколаду без цукру. Він ідеально підійде для холодної пори року, светрів, шарфів та іншого теплого одягу.

Зовсім інший за звучанням, але такий же культовий — GUERLAIN Mon Guerlain. Спочатку звучать ноти лаванди та бергамоту. Потім розкриваються квіткові ноти ірису, троянди та жасмину. Наприкінці чути базові ноти ванілі, австралійського сандала та пачулі.

Цей аромат універсальний — він доречно звучатиме як і в діловій обстановці на роботі, так і на побаченні або на світському рауті.

Ще один аромат, який за короткий час став легендарним — Giorgio Armani My Way. Композиція починається нотами бергамоту та квітки апельсина. Згодом розкриваються ноти туберози та індійського жасмину. В основі звучать ноти мадагаскарської ванілі, білого мускусу та вірджинського кедра.

Елегантний, сучасний та жіночний, цей аромат стане ненав'язливим акомпанементом на кожен день.

Ароматів багато не буває, тому не варто дуже переживати і намагатися знайти відразу ідеальний парфум. Деякі краще звучать у теплу пору року, інші в холодну. Одні парфуми підходять для вечора, інші звучать удень.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: BROCARD День святого Валентина подарунок  
Матеріали по темі