Новини компаній

​Лізинг авто у Winner Leasing

26 January 2022, 10:29

Компанія Winner Leasing надає нові автомобілі в лізинг для різних цілей та завдань. Для бізнесу, лізинг – це можливість поповнити автопарк та придбати активи за короткий термін, а для приватної особи – спосіб вигідного придбання легкового автомобіля з нуля.

У європейських країнах лізинг є затребуваною послугою, а в Україні лише набирає популярності.

Що таке лізинг і як відбувається процес отримання авто

Лізинг – це один із способів фінансування, який передбачає надання авто в довгострокову оренду з правом подальшого переходу транспортного засобу у власність лізингоодержувача.

Зростання попиту на послугу автолізингу, як за кордоном, так і у нашій країні пояснюється її істотними вигодами і перевагами перед простим фінансуванням у банку.

Процес отримання автомобіля в лізинг складається з кількох етапів:

1

Вибір авто

Клієнт вибирає будь-який автомобіль та звертається до лізингодавця за фінансуванням

2

Обговорення угоди

Лізингодавець уточнює у клієнта розмір авансу та термін лізингу. попередньо розраховує лізингові платежі

3

Збір документів та розгляд заявки

Лізингоодержувач подає документи, а лізингова компанія приймає рішення про схвалення фінансування.

При позитивному рішенні клієнт вносить аванс за авто

4

Придбання авто та його оформлення

Фірма купує авто, яке вибрав клієнт, оформляє документи на транспортний засіб та робить страховку

5

Передача авто клієнту

Лізингоодержувач підписує всі документи та отримує машину

Лізинг у Winner Leasing: просте та швидке оформлення

Лізингова компанія Winner Leasing у Києві займається наданням машин під довгострокову оренду вже 29 років. За чималий термін діяльності фірма встигла стати офіційним імпортером найбільших автоконцернів, як: Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche, Bentley.

Ми знаємо, як важко оформити фінансування на велику покупку: потрібно збирати багато документів, кілька разів відвідувати офіс банку, чекати на перевірку службою безпеки. У Winner Leasing всі процедури максимально спрощені, тому клієнту не доведеться витрачати багато часу на оформлення фінансування.

5 причин купити авто в лізинг у Winner Leasing:

  1. Швидке оформлення фінансування вам не доведеться збирати безліч довідок і документів. Отримайте авто своєї мрії без зайвої бюрократії та відвідувань офісу.
  2. Готовий автомобіль під ключ з усіма необхідними документами, реєстрацією та страхуванням. Ці витрати ви будете погашати рівномірно протягом усього терміну фінансування.
  3. Вибираєте термін лізингу самі від 1 до 5 років. Вже за рік використання авто, можете достроково погасити заборгованість та стати повноправним власником транспортного засобу.
  4. Програми лояльності від наших партнерів дилерів: знижені ставки, спеціальні ціни, гнучкий графік платежів та ін.
  5. Ви можете постійно оновлювати машини без витрат. Можна здати авто назад фірмі за програмою трейд ін та отримати іншу машину під новий договір лізингу.
  6. Авто для бізнесу без кредитів та позик. Ви можете вести справи без залучення позикових коштів та зберегти інвестиційну привабливість свого бізнесу.

Щоб отримати машину під лізинг, потрібно відправити заявку через сайт компанії. Заповніть коротку анкету, написавши ім'я, контактні дані та вказавши марку, модель машини, яку хочете купити.

Обробимо та відповімо на вашу заявку в день звернення, вже через 7 днів отримайте авто своєї мрії. Звертайтеся до Winner Leasing!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автомобіль лізинг автомобіль у лізинг  
Матеріали по темі