Новини компаній

​Що робити зі старими клієнтами і кредитними картами? Як позбавитись від них безпечніше?

26 January 2022, 10:32

редитні карти – це фінансовий інструмент, що доступний для кожного. При цьому далеко не всі вміють правильно його використовувати. Через певний час варто правильно утилізувати кредитну карту. При цьому необхідно зробити все згідно з установленими правилами, щоб запобігти негативним наслідкам.

Щоб отримати споживчий кредит онлайн зараз, не потрібно багато чекати. Багато банків надають унікальну можливість оформляти займи з мінімальними витратами. Кредитна карта надає можливість зробити вигідну покупку, зекономити, а також правильно розподілити свої ресурси, якщо розбиратись у правилах її безпечного використання.Основні помилки

Виникнення фінансових труднощів – це те, з чим зіштовхується кожний у певний час свого життя. Наприклад, можна виплачувати свій кредит стабільно, але потрапити у великі борги через те, що недостатньо були вивчені умови кредитування. Саме тому варто враховувати кілька тонкощів, щоб запобігти великим фінансовим витратам:

Не варто брати новий кредит для того, щоб погасити старий. Це рішення має кілька ризиків. Необхідно постійно повертати борги, тому накопичити бажані гроші, щоб позбавитись від цих зобов’язань не вдасться.

Варто не брати нові кредити, а намагатись закрити старі. Наприклад, можна скористатись інструментом реструктуризації боргу, розподіливши боргове навантаження на певний період.

Не потрібно чекати, поки проблема вирішиться самостійно. Необхідно діяти, тому що банк тільки нараховує відсотки за відкриті борги на кредитних картах. Варто одразу звернутись до банківських працівників, щоб уникнути негативних наслідків.

Ці прості рекомендації допоможуть зекономити на боргах, знизити кредитне навантаження.

Рекомендації з безпеки

Варто закривати кредитну карту через банк одразу після її використання. Не рекомендується викидати карточку або користуватись іншими кредитними картками. Це може призвести до нарахування процентів, які буде складно віддати у майбутньому. Якщо є проблеми, для їх вирішення варто йти на контакт з банком. Це дозволить знайти рішення незалежно від складності даного випадку.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі