Події

Народного депутата від Житомирської області затримали під час отримання хабаря

28 January 2022, 18:31

Детективи Національного антикорупційного бюро затримали народного депутата від Житомира Сергія Кузьміних під час передачі значної суми грошей.

Про це на своїй сторінці у соцмережі 28 січня повідомив редактор видання Цензор.Нет Юрій Бутусов.

«Як повідомляють джерела Цензор.Нет у правоохоронних органах, сьогодні детективами Національного антикорупційного бюро був затриманий народний депутат Слуга народу Сергій Кузьміних. За попередніми даними, затримання відбулось під час передачі народному депутату значної суми грошей, що детективи кваліфікують як отримання хабаря. Цензор.Нет зв'язувались з Кузьміних для отримання коментаря, проте він наразі поза зоною досягнення. Кузьміних до походу у політику був відомим волонтером, який надавав допомогу нашим військовим. Будемо з'ясовувати деталі цієї історії», - йдеться у дописі Юрія Бутусова.

Пресслужба НАБУ поінформувала, що чинного нардепа затримали на хабарі у 558 тис. грн.
«Щойно НАБУ, САП та ОГП викрили чинного народного депутата України на «гарячому», під час одержання неправомірної вигоди у 558 тис. грн. За даними слідства, посадовець отримав кошти за сприяння в укладенні контрактів між приватними компаніями і лікарнею у Житомирській області. Деталі – згодом», - йдеться у повідомленні НАБУ.

Нагадаємо, в січні 2022 року Національне агентство з питань запобігання корупції завершило повну перевірку декларації за 2020 рік народного депутата Сергія Кузьміних (фракція партії «Слуга народу»), який обраний до Верховної ради від Чуднівського округу №67, і не виявило суттєвих порушень

Як повідомляв Житомир.info, рік тому, у січні 2021 нардеп від Житомирської області Сергій Кузьміних вимагав від голови ОДА скласти повноваження, бо він вчасно не звільнив директора департаменту охорони здоров’я Миколу Суслика, якого затримали під час отримання «відкату».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кузьміних нардеп Слуга народу затримання хабар НАБУ 
Матеріали по темі