Влада

​Ексзаступника голови Житомирської ОДА звільнили з посади керівника районної в місті Києві адміністрації

30 January 2022, 13:30

Президент України Володимир Зеленський звільнив з посади голови Дарницької районної в місті Києві держадміністрації Ярослава Лагуту, який з січня 2015 по жовтень 2019 працював на посаді заступника голови Житомирської ОДА.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні президента від 27 січня, оприлюдненому на офіційному сайті.

«Звільнити ЛАГУТУ Ярослава Миколайовича з посади голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації», - йдеться у розпорядженні президента.

У березні 2021 Ярослав Лагута подав щорічну декларацію, у якій зазначив, що упродовж попереднього року на посаді голови райадміністрації в місті Київ отримав понад 580 тис. грн заробітної плати.

Нагадаємо, Ярослав Лагута був призначений виконувачем обов’язків голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації у листопаді 2019.

Як повідомляв Житомир.info, Лагута був призначений на посаду заступника голови Житомирської ОДА в січні 2015 року. 11 жовтня 2019 року був останній день його роботи на цій посаді. Цього ж дня Ярослав Лагута оприлюднив декларацію перед звільненням: з 1 січня по 11 жовтня заступник голови ОДА отримав 515 тис. 356 грн зарплати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лагута звільнення Київ  
Матеріали по темі