Події

У передмісті Житомира військовий автомобіль злетів з дороги і перекинувся: травмувалися четверо молодих людей

1 February 2022, 11:20

Увечері 31 січня у селі Тетерівка, що поблизу Житомира, автомобіль «Богдан» занесло на зустрічну смугу, згодом автівка опинилася в кюветі, де перекинулась. В результаті ДТП травмувалися четверо пасажирів.

Про це 1 лютого повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась увечері 31 січня на автодорозі Житомир-Чернівці у с. Тетерівці Житомирського району. Триває встановлення обставин ДТП», - йдеться у повідомленні.

Близько 17:40 до Житомирського відділу поліції №1 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на території Тетерівської громади.

На місці події поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля «Богдан», 21-річний житомирянин, не впорався з керуванням та виїхав спочатку на зустрічну смугу, а потім за межі проїзної частини. Згодом автівка потрапила в кювет та перекинулась.

Унаслідок ДТП четверо пасажирів, віком 21, 25, 29 та 33 роки, отримали травми та були госпіталізовані до медичних закладів обласного центру.

На відео видно, що військові витягають з кювету автомобіль медичної служби


Як повідомляв Житомир.info, 31 січня 2022 поблизу села Олександрівка Чижівської громади Новоград-Волинського району сталася подвійна ДТП: легковик Renault Laguna спершу виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з DAF, а потім в’їхав у ЗІЛ. Пасажир легковика загинув на місці аварії, його особу встановлюють правоохоронці, водій автомобіля в реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Богдан військовий перекидання Тетерівка  
Матеріали по темі