Новини компаній

​Зимові кросівки — особливості жіночої колекції

2 February 2022, 10:21

Носити утеплене спортивне взуття у холодну пору року — одне задоволення. Воно неймовірно комфортне і виглядає ефектно, до того ж, з його допомогою можна доповнити улюблений sport або casual образ. Дизайнери адідас постаралися запропонувати широкий вибір моделей для жіночої колекції, де будь-яка дівчина зможе підібрати зимові кросівки в ідеальному виконанні.

Варіанти з хутром

До парків, пуховиків, пальто, шуб вільного крою та модних дублянок чудово підходять теплі хутряні екземпляри. Декор часто виступає назовні, прикриваючи щиколотку від морозу та снігу, а основна його частина розташовується всередині. Колір — у тон текстильної або шкіряної обробки верху. Матеріал витримує низькі температури: носити взуття можна навіть за -10 градусів. Модель поєднує фірмовий стиль та практичність, тому її так часто вибирають шанувальниці бренду.

Завищені

Високий комір — те, що потрібно для захисту від морозного вітру, опадів та холоду. Волога та сніг не проникають усередину завдяки щільній підкладці, ноги завжди залишаються сухими та в теплі. Підошви досить міцні та створюють ефект амортизації, що дозволяє усунути зайві вібрації під час ходьби та зробити її комфортнішою. Як результат — втоми немає навіть після цілого дня прогулянок. Але головне, що ця категорія виробів вирізняється універсальністю. Вони просто комбінуються з довгими спідницями, звуженими джинсами або брюками, що відкриває більше свободи для побудови стильного міського луку.

Баскетбольний силует

Для спортсменок компанія має особливі пропозиції. Наприклад, баскетбольна серія, виконана з міцного текстилю, з контрастним забарвленням і прикрашена сітчастими вставками. Рельєфна підошва відрізняється плавними лініями, що передають динаміку конструкції. Гумова підмітка поглинає ударне навантаження, тому рухатися виходить дуже легко протягом усієї гри. Продуманий дизайн подарує ще більше впевненості, змістить акцент на ноги та вигідно доповнить особливості вбрання.

З чим носити

Варіантів — безліч. Білі кросівки з товстою основою чудово виглядають у зручному комплекті з трикотажним одягом та подовженою курткою. Шапка великої в'язки, об'ємний шарф та модна сумка через плече стануть доречним доповненням. Найбільш масивні взуттєві фасони краще комбінувати з пальто оверсайз, укороченими темними штанами, лаконічним светром і сумкою в яскравому кольорі. Просте, але актуальне вбрання на кожен день. Фантазуйте разом з адідас, обравши товар на офіційному сайті дистриб'ютора в Україні.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі