Події

У місті Житомирської області горіла квартира в будинку на кількох власників: із задимленої оселі рятувальники вивели господаря

2 February 2022, 13:17

У ніч на 2 лютого в місті Овруч Житомирської області загорілася квартира у будинку на чотирьох власників. Із задимленої оселі рятувальники вивели напівпритомного власника, а сусідів евакуювали.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Повідомлення про займання у квартирі будинку на чотирьох власників до Служби порятунку «101» надійшло о 02:25 год. 2 лютого. Про це рятувальників сповістив сусід, який відчув запах диму.

«По приїзду бійців ДСНС було встановлено, що вогонь охопив одну із кімнат квартири і з її вікна виходив густий чорний дим. Там, у кімнаті, вогнеборці виявили чоловіка у напівпритомному стані. Вони винесли його негайно на свіже повітря, але від домедичної допомоги він відмовився. Одночасно з цим, рятувальники евакуювали п’ятьох мешканців із сусідніх квартир», – йдеться у повідомленні.

Вже за 10 хвилин бійці ДСНС локалізували пожежу та о 03:10 ліквідували. Вогонь знищив речі домашнього вжитку та оздоблення кімнати на площі 12 кв.м. Попередня причина займання – необережність під час куріння.

Крім того, учора рятувальники гасили пожежу у приватному житловому будинку у с. Збраньки Коростенського району, де вогонь охопив частково дах, загальною площею 44 кв.м. Також існувала загроза розповсюдження полум’я на господарчу будівлю, що розташовувалася за два метри від осередку горіння. У результаті надзвичайної події вогонь знищив 22 кв.м даху. Причину пожежі встановлюють фахівці.

Загалом упродовж доби в Житомирській області вогнеборці ліквідували чотири пожежі у приватних оселях.

Як повідомляв Житомир.info, 27 січня 2022 року в Житомирі сталася пожежа в приватному будинку в мікрорайоні Мальованка: вогонь охопив дах оселі і перекинувся на сусідню.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Овруч  
Матеріали по темі