Фоторепортаж

​Кольорова мода лютого у Житомирі. Фоторепортаж

3 February 2022, 16:02

Лютий цьогоріч не виправдовує свою назву - температура вдень тримається у межах одного градусу тепла, але сніг не тане повністю через постійні снігопади та нічні морози. Містяни хоча і не діставати з шаф легший одяг, вже мріють про тепло і активно вносять яскраві кольори у похмурі зимові будні.

Червоні, жовті, сині, перламутрові пуховики, пудрові та пастельні пальта-ковдри, різнокольорові куртки, шуби зі штучного та натурального хутра, яскраві шарфи, шапки та взуття - все це можна побачити на вулицях міста. Частий аксесуар міських модників - це навушники. Їх носить як молодь, так і люди середнього віку.

Декому так набридла зима та снігопади, що вони вже перейшли на менш теплий одяг та не носять головні убори.

Ті, хто надає перевагу чорному верхньому одягу, намагається урізноманітнити його кольоровими вставками, модними написами або ж яскравими штанами чи спідницями. Мішкуваті джинси та джинси з розрізами досі на піку популярності.

Коронавірусна пандемія змінила наше життя і ми почали постійно носити з собою маски. Багато хто у холодну пору використовує її навіть на вулиці. Більшість ходить у медичних масках, обираючи яскраві кольори.

Нагадаємо, що у лютому 2020 вже квітли перші квіти, була плюсова температура, а житомиряни були одягнуті по-весняному.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: одяг  мода зима  
Матеріали по темі