Влада

Володимир Зеленський обіцяє всім вакцинованим громадянам старше 60 років роздати безкоштовні смартфони

8 February 2022, 12:42

Президент Володимир Зеленський анонсував навесні 2022 року запуску нової програми, в рамках якої всі вакциновані громадяни віком старше 60 років отримають від держави якісні смартфони.

Про це Зеленський заявив 8 лютого під час виступу на Diia Summit.

«Навесні запускаємо нову велику державну програму: всі охочі вакциновані українці старше 60 років отримають безоплатний, якісний, сучасний смартфон і пільговий тариф. Це наша мрія і це вже реальність, це шлях до головної нашої мети – доступ інтернету для всіх громадян України. Держава у смартфоні – для всіх, можливість впливати на процеси у державі – для всіх. Не лише через класичні інструменти, а й завдяки сучасним технологіям. Це народовладдя у максимально широкій формі – офлайн і онлайн», - сказав президент.

На екрані під час виступу Володимира Зеленського показували кількість українців, старших 60 років – 8,5 млн громадян.

Нагадаємо, з 24 січня вакциновані віком старше 60 років можуть купувати ліки за «ковідну тисячу», яке розрахуватися можна лише онлайн.

Як повідомляв Житомир.info, на початку лютого 2020 року у Києві офіційно презентували мобільний застосунок «Дія». З того часу Мінцифри постійно додає до застосунку нові послуги, зокрема, в листопаді 2021 року запустили сім нових послуг в «Дії»: пенсії, субсидії, довідки про страховий і трудовий стаж.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: смартфон Дія Зеленський  
Матеріали по темі