Події

​Уночі на Хлібній в Житомирі п’яний юнак викрав чужий Lanos і в’їхав у дерево

8 February 2022, 13:23

Уночі 8 лютого на Хлібній в Житомирі сталася ДТП: 19-річний п’яний керманич в’їхав у дерево на викраденому Daewoo Lanos.

Про це 8 лютого повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Уночі патрульним надійшло повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом на вулиці Хлібній. Заявник повідомив, що невідомий чоловік заволодів його автомобілем Daewoo Lanos та скоїв наїзд на дерево. Інспектори оперативно прибули на місце виклику, виявили транспортний засіб з характерними пошкодженнями, що свідчать про причетність автомобіля до ДТП, та затримали 19-річного водія, який обґрунтовано підозрюється у незаконному заволодінню автомобілем», - йдеться у повідомленні.

Під час спілкування з керманичем поліцейські встановили, що він має ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти освідування на визначення стану алкогольного сп'яніння за допомогою приладу Драгер на місці. Результат позитивний.

«На місце події патрульні викликали слідчих, а на чоловіка склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП», - повідомили патрульні.

Як повідомляв Житомир.info, 6 лютого 2022 у Житомирському районі поліцейські затримали двох підозрюваних у викраденні вантажівки та електроінструментів з підприємства. Чоловіки обікрали підприємство, на якому працювали, і на чужому ГАЗ 66 потрапили в ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП угон крадіжка алкоголь Хлібна  
Матеріали по темі