Політика

Команда «УДАР Віталія Кличка» зібралася на 25 з’їзд партії

8 February 2022, 14:29

4 лютого у Києві відбувся XXV з’їзд політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

Однодумці, представники політсили з’їхалися з різних куточків України, аби обговорити розвиток партії та почути ініціативи свого лідера.

Зокрема, за ініціативи Віталія Кличка на з'їзді ухвалено звернення до керівництва держави про скликання Національного форуму єдності України.

«Його завдання – узгодити першочергові кроки, які підсилять державу, зроблять економіку більш стійкою, а українців – більш захищеними», - сказав Віталій Кличко.

Крім цього, було ухвалено звернення до міжнародної спільноти щодо захисту демократії та свободи і підтримки України у боротьбі з російською агресією. А також команда «УДАРу Віталія Кличка» розробила економічний план дій «Захист. Безпека. Розвиток».

«Удар» – не стоїть на місці, наразі команда проходить новий етап зміцнення та зростання, наголосив голова Виконавчого комітету партії «УДАР Віталія Кличка» Артур Палатний.


«Вже сьогодні ми готові діяти як потужна всеукраїнська сила, пропонувати рішення і брати на себе відповідальність. Своєю роботою ми доведемо, що «УДАР» гідний стати головною командою країни», - сказав голова Виконавчого комітету партії «УДАР Віталія Кличка» Артур Палатний.

Під час зібрання делегати прийняли рішення висунути кандидата у депутати Верховної Ради по 206 округу. Це гідна людина, яка дійсно може представляти нашу партію, зазначив лідер Житомирської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

«Дійсно, робочий процес, який спрямований на розбудову партії, напрацювання лінії розвитку партії, дискусія про майбутнє партії. Наша партія буде брати участь на проміжних виборах на 206 окрузі в Чернігові. Сьогодні висунули кандидатів від партії УДАР Олександра Ломака», - сказав лідер Житомирської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Олег Дзюбенко.

Кожен, хто хоче і має сили у собі працювати заради розвитку Житомирщини та держави в цілому, може доєднатися до команди «УДАР», додав Олег Дзюбенко.

«Хочу зазначити, що «УДАР» на Житомирщині активно розвивається. Всім, хто не байдужий до життя області, до розвитку нашої держави, запрошую доєднатися до нашої команди і працювати разом», - додає лідер Житомирської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Олег Дзюбенко.

Зазначимо, під час з’їзду були присутні представники інших політсил. Також свої відеозвернення та слова підтримки Віталію Кличку та Україні надіслали й низка європейських політиків.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: політика партія УДАР  
Матеріали по темі