Новини компаній

Які речі купувати на розпродажах в Європі?

10 February 2022, 16:08

Якщо ви колись брали участь у європейських розпродажах, то обов’язково оцінили вигоду. Сезон знижок — це можливість придбати бездоганно якісні товари за несподівано низькими цінами. Сьогодні необов’язково особисто їхати до іншої країни, можна замовити все необхідне онлайн! Але що дійсно варто купувати в закордонних інтернет-магазинах? Досвідчені майстри шопінгу радять звернути увагу на декілька категорій товарів.

Топ-5 товарів, які варто купувати в Європі

1. Сумки

Сумка — не просто повсякденний аксесуар, а витончене доповнення образу! Це може бути яскравий акцент або елегантний виріб, що привертає увагу стриманим витонченим дизайном. Якісна, правильно підібрана сумка зробить будь-який ансамбль зручним та стильним. Купувати такі аксесуари вигідно в Італії або Франції — саме з цих країн походять найвідоміші бренди. Зверніть увагу на фірмові магазини та аутлети відомих виробників, аби отримати гарантовано оригінальну сумку. А доставити її в Україну допоможе сервіс NP Shopping! Більш докладну інформацію про умови доставки представлено на сторінці https://npshopping.com/ru/landings/it.

2. Одяг

Найбільш вигідно купувати одяг у Польщі, Італії, Великобританії, Франції та Німеччині. Зверніть увагу на місцеві бренди, чиї товари легко знайти у фірмових або мультибрендових онлайн-магазинах. У віртуальних бутіках вас можуть зацікавити речі, що належать до середньої та високої цінової категорії — у період розпродажів їх вартість зменшується на 20–80%. Популярний також верхній одяг, костюми, кашемір, дизайнерське вбрання.

3. Взуття

Дійсно якісне та красиве взуття ви знайдете в онлайн-магазинах Німеччини, Італії, Великобританії. Бренди цих країн дотримуються високих стандартів виробництва. На розпродажах ви зустрінете товари сезону, що минає, тож краще купувати класичні моделі, а також взуття з «довгограючих» трендів.

4. Дрібна електроніка

Смартфони, фітнес-браслети, смарт-годинники та інші корисні гаджети в Європі коштують помітно дешевше. Проте перед покупкою впевніться, що обрана модель буде коректно працювати в Україні, наприклад, що телефон підтримує вітчизняний формат мобільного зв’язку. Також в європейських країнах вигідно купувати навушники та іншу периферію.

5. Дитячі товари

Європейські бренди піклуються про малюків, пропонуючи стильний і зручний дитячий одяг, взуття й аксесуари. Продукція західних виробників відома завдяки надзвичайно високій якості, екологічності. Оскільки дитина постійно росте, гардеробних поповнень ніколи не буває забагато! У дні розпродажів можна зовсім недорого придбати чудові речі брендів, яких не знайти у нас. Також легко за мінімальними цінами обрати продукцію більш відомих у Східній Європі марок.

Збираючись на шопінг до європейських інтернет-магазинів, враховуйте митні правила України. Без митних платежів можна отримувати відправлення вартістю до 100 євро. Купуючи за кордоном, особливо у період розпродажів, практично неможливо вкластися у цю суму, але навіть з ПДВ і митом такий шопінг буде дуже вигідним. Тому не варто боятися витрачати більше!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі