Місто

У Житомирі знизилася захворюваність на COVID-19 серед дітей, у школах планують відновити очне навчання

16 February 2022, 11:43

У Житомирі спостерігається позитивна динаміка щодо захворюваності на коронавірус серед дітей. Тож, найімовірніше, з 21 лютого учні всіх класів шкіл Житомирської територіальної громади повернуться до очної форми навчання.

Про це 16 лютого на початку засідання виконкому Житомирської міськради розповіла заступниця міського голови Марія Місюрова.

Питання про відновлення навчання у класах має розглянути комісія з питань ТЕБ та НС, засідання якої заплановане на 17 лютого.

«На сьогоднішній день у нас знизилася захворюваність практично у два рази, серед дітей – у 2,5 раза і госпіталізація – у 2,2. На ранок у нас плюс одна дитина госпіталізована. 20 дітей з ковідом знаходяться у дитячій лікарні імені Башека. Враховуючи таку тенденцію, завтра буде засідання комісії ТЕБ та НС, будемо розглядати питання, щоби діти 1-11 класів вийшли вже в офлайн, щоб вони вже пішли до школи з понеділка, 21 лютого», – зазначила Марія Місюрова.

Як повідомляв Житомир.info, 27 січня 2022 року міська комісія ТЕБ та НС вирішила з 31 січня перевести учнів 1-11 класів житомирських закладів освіти на дистанційне навчання. 3 лютого дистанційне навчання школярів вирішили продовжити до 14 лютого. 10 лютого заступниця міського голови Марія Місюрова повідомила, що з 14 лютого житомирські школи №16, 19, 30, 35 і міський колегіум відновлюють очне навчання для 1-4 класів. У всіх інших закладах загальної середньої освіти продовжили дистанційне навчання ще на тиждень, тобто до 18 лютого.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа дистанційне навчання очне навчання комісія ТЕБ та НС  
Матеріали по темі