Новини компаній

Теплота півдня та душевність: 4 варіанти оздобити помешкання в середземноморському стилі

16 February 2022, 14:17

Середземноморський стиль інтер’єру поєднує у собі теплу сонячну атмосферу, функціональність та комфорт. Найчастіше у цьому стилі оформлюють вілли та заміські котеджі, а також квартири, кафе, магазини, салони, офіси. Беззаперечні переваги середземноморського дизайну:

  • багато світла;
  • екологічні природні матеріали;
  • цікавий південний колорит;
  • доволі бюджетна вартість.

Втілити в життя найрізноманітніші ідеї з оформлення приміщення вам допоможе меблевий майстер на Viyar Bazar в Україні. Звертайтеся до нас, щоб створити у своєму житлі комфорт та унікальну привабливу атмосферу!

1. Оформлення ванної кімнати

Відповідно до колірної гами середземноморського стилю, стеля та стіни у ванній кімнаті оздоблюються світлою керамічною плиткою. Цікавий вигляд мають плавні переходи різних відтінків одного кольору. На підлогу кладуть теракотову матову плитку, а всі комунікації маскують. Як правило, для оформлення ванної кімнати у цьому стилі вибирають настінну сантехніку.

Особливу увагу приділяють вибору компактних та функціональних меблів, адже приміщення невелике. Оптимальним варіантом стане виробництво меблів на замовлення відповідно до індивідуальних розмірів. Мебляр може професійно створити речі не лише потрібного розміру, але й у вибраному вами стилі.

https://design-homes.ru/images/galery/1932/sredizemnomorskij-stil-v-interere_5daeed3ebbd0f.jpg

2. Оформлення кухні

Повноцінно розкрити можливості середземноморського стилю дає змогу простора кухня. Для створення потрібної атмосфери варто підібрати антикварні вінтажні меблі або замовити шафи й буфети такого дизайну. Сучасні кухонні модулі не підійдуть.

Доповнити інтер’єр можна кованим обіднім столом та стільцями, плетеними кошиками, глиняними глечиками тощо. Важливо знайти прості на вигляд предмети, виготовлені з натуральних матеріалів.

3. Дизайн вітальні

Як правило, квартири й будинки у середземноморських країнах мають велику вітальню, об'єднану з кухнею. Потрібно створити просторе світле приміщення, розраховане на часті трапези з гостями. Дивани та крісла, стільці, великий стіл — усе це повинне бути зручним та колоритним. Оформлюючи вітальню у грецькому напрямі, можна підібрати легкі плетені меблі, а для італійського дизайну — предмети з масиву дерева з кованими елементами.

4. Оформлення спальні

Середземноморський дизайн у спальні дає змогу створити приємну спокійну атмосферу, яка буде сприяти повноцінному відпочинку. Оформлення передбачає мінімальну кількість меблів та декору, світлу колірну гаму без надто яскравих фарб. Кімната повинна бути просторою, наповненою світлом та повітрям. Велике значення має натуральний текстиль — льняні, бавовняні, ситцеві тканини.

https://design-homes.ru/images/galery/1932/sredizemnomorskij-stil-v-interere_5daef552503ab.jpg

Виготовлення меблів під замовлення на ресурсі Віяр Базар

Замовити меблі потрібних розмірів та бажаного стилю онлайн ви можете за посиланням https://viyarbazar.com/. Талановиті меблеві майстри з досвідом втілять ваші найоригінальніші ідеї та проекти у виготовленні зручних, функціональних та вишуканих меблів. На сайті компанії публікуються оголошення від фахівців із Києва та різних куточків України. Можна вибрати найкращого майстра, який у профілі має фото успішно реалізованих проектів. За системою рейтингу позиція майстра формується залежно від досвіду, кількості виконаних замовлень, відгуків.

До послуг клієнтів зручні сервіси. Після реєстрації на сайті можна скористатися онлайн-калькулятором і провести розрахунок вартості роботи з урахуванням особливостей проекту. Потенційні замовники можуть заощадити час на пошук виконавців. Опублікуйте власне оголошення з описом роботи. Майстри самі запропонують послуги. Вам потрібно лише вибрати найкращого фахівця.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт дизайн квартира будинок інтер’єр  
Матеріали по темі