Події

​У Коростені 20-річна дівчина вдруге спробувала передати ув’язненому співмешканцю наркотики: цього разу амфетамін знайшли в котлетах

17 February 2022, 16:41

В Житомирській області поліцейські розслідують ще один факт передачі психотропу до в’язниці. У Коростені дівчина спробувала передати амфетамін ув’язненому співмешканцю, сховавши наркотики у двох десятках котлет.

Про це 17 лютого повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Днями під час перевірки посилки засудженому працівники пенітенціарної установи у м. Коростені виявили пакунки з білим порошком у… котлетах. Поліцейські управління боротьби з наркозлочинністю ДБН Нацполіції та Коростенського райуправління ГУНП встановили причетність до оригінальної начинки жительки райцентру. Триває досудове розслідування», - йдеться у повідомленні.

Два десятки котлет з амфетаміновмісними пакунками в якості начинки було виявлено під час перевірки посилки одному із засуджених, що відбуває термін покарання у виправній колонії.

Оперативники регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю ДБН та Коростенського райуправління обласної поліції викрили причетність до такої передачі 20-річної коростенки. Жінка під вигаданим ім’ям надіслала посилку ув’язненому співмешканцю.

У січні 2022 року вона вже потрапляла в поле зору поліцейських. Тоді під час побачення із чоловіком молода жінка передала ув’язненому згортки з нарковмісною речовиною, яку вилучили правоохоронці. Нині за тим фактом триває досудове розслідування та проводяться необхідні експертні дослідження вмісту знайдених пакунків.

«Вилучене цього разу правоохоронці теж направили на експертизу до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Всі обставини встановлюються у рамках досудового розслідування, що триває за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України», - йдеться у повідомленні.

Жінці може загрожувати ув’язнення на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2022 у Житомирі «на гарячому» затримали працівника тюрми, який постачав наркотики ув’язненим.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень колонія наркотик амфетамін ув'язнений передача  
Матеріали по темі