Новини компаній

​Чи варто купувати НВЧ-піч Самсунг? Аргументи на користь

23 February 2022, 11:40

Сьогодні мікрохвильова піч є практично на кожній кухні, адже цей побутовий прилад дозволяє не лише швидко розморожувати продукти та розігрівати готові страви, а й готувати супи, каші, м'ясо, рибу, десерти. Вибираючи нову НВЧ-піч, багато споживачів закономірно звертають увагу не лише на технічні характеристики приладу, а й на бренд. І більшість віддають перевагу більш дорогим моделям відомих виробників. Наприклад, стабільно високим попитом користуються НВЧ Самсунг. У світовому рейтингу компаній з виробництва побутової техніки Samsung посідає третє місце. А мікрохвильові печі цього бренду були визнані одними з кращих за співвідношенням функціоналу, якості та ціни. У цій статті ми наведемо аргументи на користь покупки мікрохвильової печі Samsung.

Трохи про особливості бренду

Заводи з виробництва побутової техніки Samsung розташовані в Південній Кореї. Торгова марка була зареєстрована ще у 30-х роках минулого століття. За весь час свого існування бренд Samsung завоював на міжнародному ринку репутацію надійного виробника, який нерідко раніше за конкурентів впроваджує в побутову техніку інноваційні технології.

Наприклад, так було з матеріалом покриття камер мікрохвильових печей – Самсунг став використовувати замість емалі біокераміку. Цей матеріал несприйнятливий до хвороботворних мікроорганізмів, а також спрощує догляд за НВЧ-піччю, дозволяючи швидко очищати її зсередини від жиру та залишків їжі. Ще саме Samsung реалізував у своїх мікрохвильових печах опцію швидкого усунення запахів за допомогою потужного вентилятора, що дозволяє готувати десерт відразу після розморожування креветок.

Аргументи на користь покупки НВЧ-печей Samsung

У порівнянні з моделями інших брендів, мікрохвильові печі Samsung:

  • рівномірніше розморожують та пропікають продукти;
  • оснащені інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом;
  • дозволяють заощаджувати електроенергію завдяки режиму очікування;
  • служать мінімум три роки – саме такий гарантійний термін заявлений виробником;
  • можуть похвалитися великою кількістю корисних опцій, серед яких є підтримка тепла готових страв, швидке розморожування та моментальне розігрів з використанням грилю.

Соло, з грилем чи з конвекцією?

Самсунг пропонує покупцям мікрохвильові печі трьох типів: соло, з грилем та з конвекцією. Перші моделі – це звичайні НВЧ-печі для розігріву та приготування нескладних страв. НВЧ-печі з грилем дозволяють готувати рибу, м'ясо або картопля з хрусткою смачною скоринкою. У бюджетних моделях мікрохвильових печей Самсунг гриль реалізований за допомогою стандартного нагрівача – ТЕНу. У більш дорогих приладах гриль інфрачервоний, що забезпечує більш швидке і рівномірне прожарювання.

Мікрохвильові печі з конвекцією частково виконують функції духової шафи – у таких моделях можна випікати десерти та готувати різноманітні страви, активувавши опцію рівномірного розподілу гарячого повітря по всій площі робочої камери за допомогою потужного вентилятора.

Сподіваємося, наші аргументи були досить переконливими, аби ви розглянули можливість придбання НВЧ-печі Samsung.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мікрохвильова піч НВЧ-піч 
Матеріали по темі