Події

​Оперативна інформація від силових структур України станом на 26 лютого (оновлюється)

26 February 2022, 01:04

26 лютого 2022 року - третя доба запеклого протистояння і оборони України у війні з російськими загарбниками.

Житомир.info продовжує відслідковувати ситуацію, користуючись виключно офіційними джерелами інформації, і інформуватиме жителів Житомира та області. Оперативна інформація усіх силових структур та відомств публікуватиметься нижче. Слідкуйте за даною публікацією, інформація оновлюватиметься упродовж доби 26 лютого.

Генштаб ЗСУ станом на 23:00

Оперативна інформація станом на 20:00 26 лютого щодо російського вторгнення

Сили оборони України дають гідну відсіч агресору у всіх операційних районах.

Так, на Поліському напрямку наступ ворога зупинений на рубежі Бородянка, Буча, Вишгород. Підрозділи противника частково втратили боєздатність.

На Сіверщині окупанти завершили перегрупування та продовжили наступ з метою блокування Києва. Підрозділи ЗС України стримують загарбника. В Чернігівській області оборонці держави підірвали ешелон, що транспортував 56 цистерн з дизпаливом.

Противник продовжує спроби захоплення населених пунктів у Слобожанському операційному районі, просуваючись із Бєлгорода до Старобільська.

У Волинському операційному районі ворог проводить демонстраційні дії.

Завдяки рішучій відсічі Об’єднаних сил мета РФ вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганських областей не досягнута.

На Південному напрямку противнику вдалося вийти на рубежі Скадовська та Голої Пристані. Сили оборони держави разом із Силами територіальної оборони ведуть запеклі бої, щоб не допустити закріплення по лівому берегу річки Дніпро. Закликаємо добровольців тероборони Херсонщини та Миколаївщини чинити опір агресору!

В акваторії Чорного моря зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил ЗС України знищений російський винищувач Су-30 СМ.

Російські спецпризначенці та диверсанти, всупереч Женевським конвенціям та правилам ведення війни, використовують об'єкти цивільної інфраструктури для прикриття своїх дій.

Бойовий дух українських воїнів високий!

Натомість війська противника деморалізовані, у них закінчуються запаси палива та їжі. Противник несе значні втрати. Так, орієнтовні втрати особового складу - понад 3000 осіб, танків - близько 100, ББМ - близько 540, гармат - 15, ЗРК “Бук” - 1, літаків - 16, вертольотів - 18.

Також, російські окупанти масово залишають техніку та вдаються до втечі.

Генпрокурор Ірина Венедіктова станом на 22.30

розстріляний цивільний журналіст, згорілі поранений і водій швидкої , невідома доля мешканців зруйнованого будинку Харкова …

Всі, хто вчиняє найтяжчі злочини проти мирних жителів, - не уникнуть відповідальності.

Органи прокуратури і правопорядку продовжують фіксувати та розслідувати воєнні злочини, які вчиняють збройні сили РФ.

Сьогодні на трасі УКРНІОЗ в Херсонській області була обстріляна карета швидкої допомоги під час транспортування поранених. 64-річний водій карети швидкої допомоги та поранений військовий згоріли, а один з поранених отримав вогнепальне поранення. Внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 статті 438 КК України.

В районі с. Зеленівка м. Херсона із автомобіля розстріляли з автоматичної зброї Шакірова Ділєрбека Шукуровича – цивільного журналіста інформаційного щотижневика «Навколо тебе», члена Благодійного фонду «Дім надії». Внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 438 КК України.

На фотці житловий будинок в Харкові. Тільки що. Салтівка. Бучми, 40а. Інфо по постраждалим ще з‘ясовуємо. Ідуть запеклі бої.

Ніч буде важкою. Але завтра сонце. Тримаймо стрій. Слава Україні

Державна прикордонна служба України станом на 21.50

У день початку війни Росії проти України, після ультиматуму від флоту країни-агресора і погроз знищення було втрачено зв’язок з островом Зміїний. Пошуково-рятувальне судно «Сапфір» вийшло, щоб за потреби евакуювати вбитих і поранених. Однак, змінило курс у зв‘язку з необхідністю надати допомогу цивільному кораблю, який обстряліли росіяни.

Сьогодні, 26 лютого, під час виконання гуманітарної місії в район острова Зміїний корабель під прапором РФ перекрив прохід «Сапфіра» та зробив запитав про огляд.

Після цього зв’язок з екіпажем корабля «Сапфір» втрачено, на рятувальному судні вимкнено систему АІС.

Такі дії військових кораблів країни-окупанта є прямим порушенням норм Міжнародного морського права та Міжнародної конвенції з безпеки мореплавства.

Ковандування Повітряних Сил ЗСУ станом на 20.06

ПРОТЯГОМ ДОБИ ОКУПАНТИ ВТРАТИЛИ ТРИ СУ-30 СМ, 11 ВЕРТОЛЬОТІВ, ДВА СУ-25, ДВА ІЛ-76МД, КОЛОНУ ТЕХНІКИ ТА ЕШЕЛОН З ПАЛЬНИМ

Протиповітряна оборона Повітряних Сил продовжує завдавати суттєвих втрат авіації окупантів, бронетехніці та живій силі противника. Протягом поточної доби російські окупаційні війська втратили щонайменше 11 вертольотів різних типів, три винищувачі Су-30 СМ, 2 штурмовики Су-25 та ще один військово-транспортний Іл-76 МД із десантом окупантів. Ворожу техніку знищували: винищувачі Су-27, бойові розрахунки зенітних ракетних комплексів С-300 та Бук М-1.

Фронтовий бомбардувальник українських Повітряних Сил Су-24М одним заходом розгромив колону із 20 одиниць військової техніки. Блискавично відпрацював екіпаж безпілотного авіаційного комплексу Байрактар ТБ-2, який знищив цілий залізничний ешелон із пально-мастильними матеріалами.

Звернення Президента України Володимира Зеленського станом на 20.00

Готовність України захищати свою державу, солідарність один з одним, хоробрість зламали сценарій окупації нашої країни. Світ побачив – українці сильні, українці могутні, українці сміливі, українці на своїй рідній землі і ніколи і нікому її не віддадуть, ніколи не зрадять, тож не дивно, що у таких великих людей друзі потужніші, ніж вороги… Ми будемо боротися стільки – скільки потрібно, щоб звільнити нашу країну. Якщо діти вже народжуються в укриттях, навіть коли постійно тривають обстріли, то у ворога немає жодного шансу у цій безперечно народній війні. До перемоги! Слава Україні!

ДСНС станом на 19.00

  • Древню сіверську землю нині поливає вогнем «русский мир». Із «Градів» путінська армія стріляє в Чернігові по лікарнях, дитсадках, житлових будинках. Лише за сьогодні підрозділи ДСНС тридцять разів залучались до ліквідації наслідків цих жорстоких обстрілів, яких інакше, аніж «терактами», не назвеш. Та ми вистоїмо, бо за нами правда, за нами сила української землі. Віримо в Українську армію. А ви – вірте в нас. Ваша сила надає нашим рукам міці, а нашим серцям – мужності та непохитності. Все буде Україна! Ворог не пройде!

Командування повітряних сил ЗСУ станом на 17.45

  • В акваторії Чорного моря зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил Збройних Сил України знищений російський винищувач Су-30 СМ.

Генштаб ЗСУ станом на 17.45

  • Воїни Збройних Сил України захопили кілька російських танків під Черніговом. Тепер вони послужать на благо України. З іншими сталося те що й мало статися. Місцеве населення допомагає нам бити загарбника! Люди роблять коктейлі Молотова для російських "братів", зливають паливо з заправників та руйнуть залізничні мости! Разом ми поборемо цю навалу! Слава Україні!!! Разом переможемо!

Командування Сухопутних військ України станом на 17.35

Операція по обороні Києва проходить відповідно до прийнятих рішень. Мешканці міста можуть бути впевненими, що ворог не пройде. Військовослужбовці Сухопутних військ ЗС України та інших підрозділів сил оборони, які залучені до оборони столиці, пліч-о-пліч беззастережно та відповідально виконують свої обов’язки.

- Ми знаємо де знаходиться російський окупант, і знищимо його усіма доступними засобами, – командувач Сухопутних військ ЗС України-командувач оборони Києва генерал-полковник Олександр Сирський

Міністерство внутрішніх справ станом на 17.30

  • Під час боїв за #Чернігів унаслідок блискавичної атаки спільно зі Збройними силами України військовослужбовцям Національна гвардія України вдалося блискавично повернутися на свої позиції та захопити двох російських окупантів, які навіть не встигли зреагувати на те що сталося, дуже розгубилися і вимушені були здатися в полон, аби зберегти своє життя. Один з них - начальник штаба в/ч 41659.

Військово-Морські сили ЗСУ станом на 15.45

  • В акваторії Чорного моря корабель ЧФ РФ "дружнім вогнем" знищив свій військовий літак.

Держприкордонслужба станом на 15.15

  • Обстріли з Білорусі – летить і мале, і велике. Сьогодні на кордон України в районі неподалік від села Познань, що на Рівненщині, з Білорусі прилетів, найімовірніше, мінометний снаряд. Боєприпас вибухнув на маршруті руху наряду Держприкордонслужби.

Міністерство внутрішніх справ станом на 14.30

  • Співробітники 32 ДПРЧ ГУ ДСНС України в #Луганській області на шкільному автобусі (рятувальники за кермом) та бригада швидкої проводять евакуацію бажаючих з м. #Щастя до с.Петропавлівка. У місті Щастя знаходиться близько 500 осіб. Відсутня їжа, хліб. Об 11:00 надзвичайники довезли продукти першої необхідності з Петровалівки до м. Щастя (хліб і воду). Водночас у м. Щастя будівля 32 ДПРЧ пошкоджена. Рятувальники ж виконують свою роботу й продовжують роботи по допомозі населенню всім необхідним. Так, з учора було евакуйовано більше 200 людей.

Міністр оборони Олексій Резніков станом на 13.00

  • Дорогі українці! Понад 55 годин опору. Наші захисники і захисниці повністю зруйнували плани ворога. Станом на сьогоднішній ранок кількість знищених російських окупантів перевищила 3000 осіб. Понад 200 інтервентів потрапили у полон. Кількість полонених збільшується. Вони не очікували такої відсічі і здаються самі. Знищено сотні одиниць бронетехніки, зокрема - понад сто російських танків. Учора стінгерами було збито 7 гелікоптерів. Ворог намагається змінити тактику. Російські війська обстрілюють житлові квартали, лікарні, навчальні заклади. Оскільки швидкий наступ великими колонами захлинувся, почали активніше застосовувати ДРГ і десант. Наша армія і тероборона ефективно їх знешкоджують. Але силам оборони потрібна допомога, щоб діяти на випередження.

Звертаюся до усіх:

  • У Києві, Харкові, інших містах діють коригувальники, які можуть навести вогонь на ваші домівки чи прокласти дорогу російським військам. Вони є очима ворога.
  • Якщо ви бачите підозрілих осіб, які встановлюють маяки, наносять мітки, чи не можуть чітко пояснити мету свого перебування у певному місці, затримуйте їх самостійно або інформуйте тероборону. Затримані можуть стати джерелом корисної інформації.
  • Окремо звертаюся до тих, хто свідомо співпрацює з російськими окупантами або може бути введений ними в оману обіцянками «підзаробити». За дві доби російські нелюди вбили майже двісті мирних громадян, з них – трьох дітей. Ще 33 дитини поранені. За таких обставин вас просто можуть не схотіти або не встигнути затримати живими. Відмовтеся від злочинних намірів, поки не пізно.
  • Особливе прохання для мешканців українських сіл і невеликих містечок, а також усіх, хто матиме відповідну нагоду. Якщо повз вас пройшла колона російської бронетехніки, за нею через деякий час бути йти колона з паливом. Затримайте або спаліть її. Російські танки просто зупиняться, наші війська їх захоплять і використають проти ворога.

Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко станом на 12.30 розповів про контрольовану ситуацію в Києві та розповів, як виявити фейки. Більше у відео.


Відеозвернення президента України Володимира Зеленського станом на 12.00:

Ми вистояли й успішно відбиваємо атаки ворога, але бої тривають. Київ та ключові міста навколо столиці контролюються саме нашою Армією. Окупанти хотіли захопити центр нашої держави і поставити тут своїх маріонеток, як у Донецьку. Ми зламали їхній задум, вони не отримали жодної переваги.

ДСНС станом на 12.00

  • Київська область: рятувальники проводять розбирання завалів та пошукові роботи. Рятувальники Броварського району спільно з волонтерами проводять розбирання завалів, що виникли внаслідок обстрілів військового містечка у с. Калинівка. На місці події працює 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки від ДСНС. В разі загрози, особовий склад буде відведено на безпечну відстань.

Командування Повітряних Сил Збройних Сил України, генерал-лейтенант Микола Олещук станом на 11.15

Щогодини Повітряні Сили наносять нищівних втрат ворогу. Тільки протягом першої доби нападу рф, у повітряних боях противник втратив два винищувачі Су-30СМ. Їх майстерно знищили українські пілоти Су-27.

Хочу відзначити мужність та героїзм наших льотчиків. На важливому напрямку поблизу Гостомеля, бомбардувальники Су-24М, розвідники Су-24МР, штурмовики Су-25 постійно завдавали потужних ракетно-бомбових ударів по російському десанту, який намагався утримати стратегічний плацдарм.

Сьогодні вночі героїчно оборонявся і продовжує тримати оборону Васильківський гарнізон. За ніч знищено чимало одиниць бойової авіації, БпЛА, крилатих ракет, живої сили противника.

Стійкість та мужність виявили військовослужбовці підрозділів радіотехнічних військ при відбиті атак російських диверсійних груп. Особовий склад окремого радіолокаційного взводу, незважаючи на значні втрати серед військовослужбовців, утримав позицію та вийшов у визначений район. Підрозділи радіотехнічної бригади імені Богдана Хмельницького в короткий термін та з незначними втратами військової техніки і озброєння зуміли передислокуватися у визначений район та приступили до виконання бойових завдань.

Загалом, за дві доби війни, російські окупаційні війська втратили 14 літаків різних типів, вісім гелікоптерів, 102 танки, 536 бойових броньованих машин, 15 гармат, ЗРК БУК-М1, десятки безпілотних авіаційних комплексів.

На жаль, внаслідок бойових дій агресора, Повітряні Сили зазнали непоправних втрат. Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих Героїв та висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким.

Міністерство внутрішніх справ станом на 11.00

Київська область: рятувальники надали допомогу в результаті обрушення автомобілів зі зруйнованого мосту, 4 чотири людини постраждало 1 дитина загинула. 26 лютого до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про те, що відбулось обрушення легкових автомобілів зі зруйнованого мосту автодороги Київ-Ковель-Ягодин на межі Київської та Житомирської областей. На місце події направлено підрозділи 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Бородянка та 59-го Державного пожежно-рятувального посту смт Пісківка. На момент прибуття рятувальників встановлено, що зі зруйнованого мосту впали 5 легкових автомобілів, 1 з яких повністю знищено вогнем, необхідна деблокація постраждалих та загиблих в результаті події. Рятувальники передали працівникам екстренної медичної допомоги 2 чоловіків, 2 жінок та 1 дитину, яких в подальшому катерами швидкої медичної допомоги госпіталізували до Бородянської центральної районної лікарні. Бійці ДСНС провели деблокацію загиблого хлопчика з понівеченого авто (орієнтовно до 8 років), тіло якого транспортували до Бородянської центральної районної лікарні. На місце події залучались 2 одиниці техніки та 7 чоловік особового складу.

ДСНС станом на 10.50

Київ. О 10:18 пожежу в складських будівлях та гаражах у Солом’янському районі, яка виникла внаслідок попадання снаряду, локалізовано на площі 700 м кв. За попередньою інформацією 2 особи загинули. До гасіння залучено 20 осіб та 5 од. техніки ДСНС.

Міністерство внутрішніх справ станом на 10.15

ДРГ противника постійно працює та робить спроби висадки на лівому березі міста Києва.

Українські військові та правоохоронці тримають під контролем всі мости, що об'єднують лівий та правий берег та будуть відкривати ВОГОНЬ НА УРАЖЕННЯ по цілям, які намагатимуться перетнути мости в напрямку ПРАВОГО берега!

Просимо всіх громадян залишатися в безпечних місцях та не робити спроб перетнути річку Дніпро в напрямку Правого берега!

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко станом на 9.51

За оперативними даними, від рук загарбників маємо 198 загиблих, з них 3 дітей, 1115 поранених, з яких 33 дитини.

Міністерство інфраструктури станом 9.50

Сьогодні зранку о 3:50 Українські ПВО збили російську ракету, яка прямувала у напрямку дамби Київського водосховища, яке розташоване на північ від Києва. Якщо дамба буде зруйнована, повінь призведе до катастрофічних жертв та збитків – в тому числі затоплення житлових районів Києва та передмість.

Руйнування Київської дамби може призвести до руйнування Канівської, Кременчуцької та інших греблей каскаду і навіть аварії на Запорізькій АЕС.

Міністерство внутрішніх справ станом на 08.40

Підрозділи Національної гвардії України спільно зі Збройними Силами України та підрозділами територіальної оборони ведуть важкі бої на південному та південно-східному напрямках нашої країни. А також виконали ряд задач по відбиттю ДРГ противника у Києві та Київській області, які тривали з вчорашнього ранку і протягом ночі.

Наразі завдано значного ураження живій силі й техніці противника.

У південних областях ведеться боротьба з передовими підрозділами збройних сил РФ, а також щодо знешкодження можливих диверсійно-розвідувальних груп противника та спроб висадки десанту.

Війська РФ намагаються прикриватися авіацією та завдають вогневих ударів по об'єктах критичної та військової інфраструктури, використовуючи зокрема крилаті ракети "Калібр".

Близько 3 ночі була спроба нападу на одну із військових частин НГУ на Вінниччині. КПП було обстріляне із цивільного авто, що наблизилось на великій швидкості. Був відкритий вогонь у відповідь.

Генеральний штаб ЗСУ станом на 08.00

Оперативна інформація станом на 06:00 26.02.2022 щодо російського вторгнення

Російський окупант продовжує наступальну операцію проти України.

Ворог розпочав передислокацію резервних підрозділів у прикордонні з Україною райони та продовжує наносити авіаційні удари по аеродромах, угрупованням військ ЗС України на Сході України та у північній частині Київської області. Здійснено поодинокі авіаційні удари в районах СУМИ, ПОЛТАВА, МАРІУПОЛЬ. З Чорного моря ворог здійснив пуск крилатих ракет морського базування Калібр по території України.

Управління діями тактичної авіації РФ відбувається з території Білорусі та ТОТ Крим. У районі МОЗИРЯ перебувають батальйонні тактичні групи 35 загальновійськової армії Східного ВО, що можуть бути застосовані для нанесення ударів по об’єктам на території України.

Встановлене тимчасове місце перебування десятків одиниць танків у районі ШУМСЬКЕ та ракетних систем залпового вогню БМ-21 “Град” у районі КОСІВЩИНА.

Ворог неодноразово застосовував оперативно-тактичну авіацію у районах ЮЖНИЙ та ОДЕСА, по аеродрому ОЗЕРНЕ, по об’єктах цивільної інфраструктури у Київській області.

На Слобожанському напрямку оперативне угруповання військ ЗС України зупинило наступ противника та продовжує ведення оборонних боїв в Харківської області. Ведуться міські бої в ОХТИРЦІ.

На приморському напрямку в районі КОБЛЕВО в результаті вогню механізованих підрозділів 28 омбр знищено катер та до 20 чоловік особового складу ДРГ противника.

Групою інженерних загороджень Військово-Морських Сил ЗС України здійснено мінування десантно-доступних ділянок.

Угруповання Повітряних Сил ЗС України здійснює відбиття повітряних ударів противника, знищено військово-транспортний літак ІЛ-76МД з десантом російських окупаційних військ. Продовжує ведення систематичних бойових дій. Нанесення вогневого ураження по скупченню живої сили та військової техніки ворога в Київській, Чернігівській та Херсонській областях.

Угруповання об’єднаних сил веде оборонну операцію та утримує зайняті позиції вздовж всієї лінії розмежування.

Орієнтовні втрати противника складають: літаки – 14 од., гелікоптери – 8 од., танки ‒ 102 од., ББМ ‒ 536 од., гармат – 15 од., ЗРК БУК-1 од.

Міністерство внутрішніх справ станом на 06.50

  • Ворог дронами намагається активно вести розвідку узбережжя Чорного моря та Дунаю. Надранок 26 лютого на ділянці Ізмаїльського прикордонного загону спостерігається активність ворожих дронів.
  • Безпілотні літальні апарати агресора з висоти близько 1 км розвідують узбережжя Чорного моря та ріки Дунай.
  • Проти повітряних порушників при наближенні відкривається вогонь та про кожен з них інформуються сили Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Державна прикордонна служба України станом 06.15

  • Ворожий дрон атакував корабель українських прикордонників. Сьогодні вночі корабель Морської охорони Держприкордонслужби України «Григорій Куроп’ятніков» був атакований безпілотним літальним апаратом. Морські прикордонники відкрили вогонь по дрону, який взяв курс на український берег. Прикордонники поінформували про підозрілого повітряного агресора сили Командування Повітряних Сил ЗСУ Дрон був збитий на підльоті до Чорноморська. Наразі корабель продовжує нести службу у Чорному морі.

Генеральний штаб ЗСУ станом на 06.05

  • На початку доби в районі проведення операції Об’єднаних сил зенітним ракетним комплексом С-300 Повітряних Сил ЗС України збито дві ворожі цілі – вертоліт та штурмовик Су-25 російських окупаційних військ. Також, винищувач Су-27 Повітряних Сил ЗС України успішно атакував військово-транспортний літак Іл-76 МД російських окупаційних військ і знищив ворога.
  • Ще один Су-25 російських окупантів, що летів у напрямку Вінниці, знищено українським пілотом літака Су-27.
  • Наразі тривають важкі бої у місті Васильків на Київщині, де окупанти намагаються висадити десант з повітря.
  • На вулицях Києва зараз відбуваються активні бойові дії. Скрізь ворог отримує достойну відсіч та несе втрати. Зокрема, поблизу метро Берестейська знищено колону 2 автомобілі, 2 вантажівки з боєкомплектом і танк.

Сухопутні війська ЗСУ станом на 06.00

  • На метро Берестейська 101-ю бригадою знищено колону: 2 легковики, 2 вантажівки з бк, танк. Все спокійно, всіх поклали.

Сухопутні війська ЗСУ станом на 04.10

  • Військові злочинці рф атакували одну із військових частин в Києві на Проспекті Перемоги. Напад відбито.

Міністерство оборони України станом на 01.25

  • Близько опівночі в районі проведення операції Об’єднаних сил зенітним ракетним комплексом С-300 Повітряних Сил ЗС України збито дві ворожі цілі – вертоліт та штурмовик Су-25 російських окупаційних військ.

Командування Повітряних сил ЗСУ станом на 01.05

  • О пів на першу ночі, 26 лютого, винищувач Су-27 Повітряних Сил ЗС України успішно атакував військово-транспортний літак Іл-76 МД російських окупаційних військ і знищив ворога!!!
  • Наразі тривають важкі бої у місті Васильків на Київщині, де окупанти намагаються висадити десант з повітря!

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний станом на 00.50

  • Наші Сили ППО збили ІЛ-76 з ворожим десантом в районі Василькова. Це помста за Луганськ 2014. Смерть ворогам!

Оперативну інформацію від силових структур України станом на 25 лютого 2022 читайте тут

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого 2022 Путін почав війну з Україною: близько 5:00 розпочалися ракетні обстріли військових об'єктів по всій Україні та уздовж кордону – від Луганська до Житомира. О 6:50 президент Володимир Зеленський оприлюднив звернення щодо введення воєнного стану, закликавши українців по можливості залишатися вдома і не панікувати. Через годину після брифінгу Верховна рада проголосувала за проєкт закону про затвердження указу президента «Про введення воєнного стану в Україні».

Ввечері 24 лютого президент підписав указ про створення на базі ОДА військових адміністрацій, а згодом своїм указом оголосив загальну мобілізацію по всій країні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна агресія спротив Генштаб Міноборони ЗСУ ДПСУ МВС Нацполіція  
Матеріали по темі