Влада

Зеленський закликав не вірити фейкам: Ніяку зброю ми не складемо, будемо захищати нашу державу

26 February 2022, 09:49

Президент України Володимир Зеленський закликав не вірити фейкам про те, що він нібито закликає українську армію скласти зброю.

Про це президент сказав у короткому відеозверненні вранці 26 лютого.

«Зараз у мережі з’явилося дуже багато фейкової інформації, немов я закликаю складати зброю нашу армію і йде евакуація. Значить так: я тут, ніяку зброю ми не складемо, будемо захищати нашу державу, тому що наша зброя – це наша правда. Наша правда в тому, що це наша земля, наша країна, наші діти. І ми все це будемо захищати. Ось і все. Це все те, що я хотів вам сказати. Слава Україні!», – сказав Зеленський.


Нагадаємо, у Житомирі близько 08:10 ранку 26 лютого оголосили повітряну тривогу та увімкнули сирени.

Оперативну інформацію від силових структур України станом на 26 лютого 2022 читайте тут

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого Путін почав війну з Україною: близько 5:00 розпочалися ракетні обстріли військових об'єктів по всій Україні та уздовж кордону – від Луганська до Житомира. Зокрема, обстріляли аеродром в селищі Озерному поблизу Житомира. О 6:50 президент Володимир Зеленський оприлюднив звернення щодо введення воєнного стану, закликавши українців по можливості залишатися вдома і не панікувати. Через годину після брифінгу Верховна рада проголосувала за проєкт закону про затвердження указу президента «Про введення воєнного стану в Україні».

Ввечері 24 лютого президент підписав указ про створення на базі ОДА військових адміністрацій, а згодом своїм указом оголосив загальну мобілізацію по всій країні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна Росія воєнний стан Зеленський президент  
Матеріали по темі