Здоров'я

Лікарні Житомира приймають волонтерську допомогу у вигляді медикаментів. Список найнеобхіднішого

26 February 2022, 16:41

Лікарні Житомира продовжують працювати і приймати хворих. Медзаклади забезпечені всім необхідним. Разом з тим, медикаменти першої необхідності не будуть зайвими. Їх приймають від волонтерів у двох «дорослих» лікарнях міста, а також у дитячій.

Про це 26 лютого повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Лікарні міста забезпечені усім необхідним. Працюють і приймають хворих. Однак у стані війни завжди необхідні медикаменти першої необхідності. Прийом волонтерської допомоги здійснюється у приймальному відділенні лікарні №1, №2 та у дитячій лікарні ім. Башека», – йдеться у повідомленні.

Радник Житомирського міського голови Матвій Хренов інформує, що нині в лікарнях Житомира є потреба в антибіотиках, кровоспинних засобах тощо.

«Житомир. Проїхали з Maria Misyurova по лікарням міста. Лікарні працюють. Готові до всього. Медичний персонал на місці. Медикаментами забезпечені. Але багато їх не буває. Тому якщо у вас є: антибіотики, перев’язувальні матеріали, кровоспинні або антисептики, особливо одноразові пелюшки, закиньте їх на приймальні відділення міських лікарень. Особливо дитяча міська є потреба: одноразовий посуд, печиво для дітей і хліб, пелюшки одноразові та памперси. Решта їжі є. Лікарні працюють. Персонал на місці. Забезпечені. Все нормально», – зазначив Матвій Хренов.

Пресслужба Житомирської міської ради оприлюднила орієнтовний перелік необхідних лікарських засобів та медичних виробів.

Орієнтовний перелік лікарських засобів та медичних виробів

Нагадаємо, 26 лютого пресслужба Житомирської міської ради оприлюднила адреси, куди можна звозити продукти для організації харчування тероборони. Також опублікували список необхідних харчів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікарня медпрепарат ліки війна  
Матеріали по темі