Події

​Повітряні сили ЗСУ звітують про втрати ворожої армії: знешкоджені вертоліт, безпілотник та «Бук»

27 February 2022, 23:26

Командування Повітряних Сил ЗСУ звітує про втрати ворожої армії. За інформацією станом на 21.00 год. 27 лютого підрозділами зенітних ракетних військ збито ворожі вертоліт Ка-52 та безпілотник Орлан-10, на Житомирщині завдали удару колоні ЗРК «Бук-М1».

Про це повідомляють на сторінці Командування Повітряних Сил ЗСУ у Facebook.

«Сьогодні видалась важка доба для Сил оборони України. Окупанти продовжують обстріли практично по всіх напрямках лінії фронту. Повітряні Сили протистоять агресору і в небі, і на землі. Героїчно тримає оборону авіаційний гарнізон у Василькові, витримуючи масовані обстріли та атаки ворога. Воїни Повітряних Сил мужньо дають відсіч агресору й у інших містах та військових гарнізонах. За поточну добу бомбардувальна та штурмова авіація нанесла ракетно-бомбові удари по шести колонах військової техніки окупантів. Штурмовики Су-25 у складі пар та ланок атакували і знищували колони ворожої техніки на Херсонщині та Чернігівщині. Бойову роботу штурмовиків по наземних цілях продовжила бомбардувальна авіація. Су-24М знищували колони ворожої техніки на Київщині, Житомирщині, Чернігівщині та Запоріжжі. Підрозділами зенітних ракетних військ збито ворожі вертоліт Ка-52 та безпілотник Орлан-10. У черговий раз блискавично відпрацював екіпаж безпілотного авіаційного комплексу «Bayraktar TB2», який завдав удару по колоні ЗРК «Бук-М1» коригованою авіаційною бомбою. Служба зв’язків з громадськістю Командування Повітряних Сил ЗС України», - йдеться у повідомленні

Нагадаємо, в районі Малина Житомирської області байрактар ЗСУ знищив ворожий «Бук».

Інформацію від силових структур України за 27 лютого 2022 читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого 2022 Путін почав війну з Україною: близько 5:00 розпочалися ракетні обстріли військових об'єктів по всій Україні та уздовж кордону – від Луганська до Житомира. О 6:50 президент Володимир Зеленський оприлюднив звернення щодо введення воєнного стану, закликавши українців по можливості залишатися вдома і не панікувати. Через годину після брифінгу Верховна рада проголосувала за проєкт закону про затвердження указу президента «Про введення воєнного стану в Україні».

Ввечері 24 лютого президент підписав указ про створення на базі ОДА військових адміністрацій, а згодом своїм указом оголосив загальну мобілізацію по всій країні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЗСУ повітряні сили літак армія війна ворог  
Матеріали по темі