Події

Оновлена інформація рятувальників щодо жертв і руйнувань, спричинених обстрілами приватного сектору в Житомирі (оновлено)

2 March 2022, 11:09

Внаслідок ворожого обстрілу житлових будинків у Житомирі загинули троє людей, 16 осіб, серед яких 7 дітей, отримали травми та госпіталізовані до лікарень. Внаслідок вибуху зруйновано та пошкоджено 10 приватних житлових будинків. Повністю зруйновані 3 одноповерхові магазини, 1 пошкоджено.

Оперативну інформацію станом на 10:00 год. 2 березня надала пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«Після нічної атаки ворога і є жертви серед цивільного населення: внаслідок вибухів 3 осіб загинуло та 16 осіб, серед яких 7 дітей, отримали травми та госпіталізовані до лікарень. Врятовано 12 осіб, з них 6 дітей, які під час вибуху укривалися у підвальному приміщенні та були заблоковані», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, внаслідок вибуху зруйновано та пошкоджено 10 приватних житлових будинків (у 3-х виникли пожежі). Повністю зруйновані 3 одноповерхові магазини, 1 пошкоджено.

Вибуховою хвилею знищені скло та вікна у різних корпусах другої міської лікарні.

Загоряння у приватних будинках ліквідовано. Аварійно- рятувальні роботи тривають.

Наразі на місці події працюють 3 одиниці техніки ДСНС та 20 рятувальників.

Оновлено об 11:46 год. 2 березня:

Близько 11:45 год. рятувальники повідомили, що з-під завалу дістали тіло ще однієї жінки.

Відео наслідків наслідків ракетного обстрілу житлових будинків та перинатального центру – тут

Нагадаємо, увечері 1 березня в результаті обстрілу Житомира загорівся житловий будинок, повибивало вікна у міській лікарні. За інформацією станом на 1 годину ночі, від авіаудару попередньо пошкоджені 10 приватних будинків, загинули дві людини, травмовані три. Пізніше стало відомо про 10 травмованих. Вранці 2 березня Міністерства внутрішніх справ України повідомило, що внаслідок ворожого обстрілу житлових будинків у Житомирі двоє людей загинули, 16 – отримали травми. З підвальних приміщень вдалося врятувати 6 дорослих та 6 дітей.

Вранці 2 березня під час ранкового брифінгу голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко повідомив, що внаслідок ворожого обстрілу загинули троє людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: авіаудар лікарня житловий будинок війна  
Матеріали по темі