Влада

Голова Житомирської ОДА закликав підприємців двох районів області відновлювати виробництво

13 March 2022, 10:38

Підприємців Новоград-Волинського і Бердичівського районів закликають повертатися до довоєнного життя, відновлювати економіку, повертати виробництво.

Про це у ранковому відеозверненні 13 березня сказав голова ОДА, який зараз керує Житомирською військовою адміністрацією, Віталій Бунечко.

«За минулу добу не відбулося жодних надзвичайних військових подій, і це дуже втішно. Ми продовжуємо укріплювати оборонні рубежі нашої Житомирщини на півночі та практично у всіх районах. Разом з тим, я зараз хочу звернутися до підприємців Новоград-Волинського і Бердичівського районів: запрошую їх повертатися до довоєнного життя, відновлювати економіку, повертати виробництво, повертати на виробництво людей, які не мобілізовані до лав Збройних сил України та Територіальної оборони. Нам потрібно відновлювати економіку, нам потрібно продовжувати життя. Ми точно переможемо, все буде Україна», - сказав Віталій Бунечко.

Зауважимо, що у зверненні пізно ввечері 12 березня прем’єр-міністр Денис Шмигаль закликав всіх, хто може працювати та має роботу – працювати, а хто має бізнес на територіях, де немає активних бойових дій – відновлювати діяльність.

Нагадаємо, в Україні з 10 квітня планують почати масштабну посівну кампанію.

Як повідомляв Житомир.info, 7 березня 2022 року Кабінет міністрів ухвалив рішення, яке дозволяє обласним військовим адміністраціям спільно з Нацполіцією та Держлікслужбою здійснювати контроль за цінами на соціально значущі продукти харчування, ліки та паливо.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна підприємство ОДА виробництво Бунечко 
Матеріали по темі