Події

За добу ворог наніс два авіаудари по селах у Житомирській області: будинки зруйновані, жертв немає

13 March 2022, 11:50

За добу у Житомирській області до поліції надійшло близько 800 повідомлень. Ворог завдав два авіаудари по селах в Малинській громаді та в Коростенському районі.

Про це повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«Упродовж минулої доби, 12 березня, до територіальних підрозділів #поліції #Житомирщини надійшли близько 800 повідомлень, кожне четверте з яких мало інформаційний характер. Уночі 12 березня до поліції надійшло повідомлення про авіаудари, здійснені по селах Буда Вороб’ї та Старі Вороб’ї #Малинської громади. У результаті вибухів зруйновані та пошкоджені будинки. За наявною інформацією, ніхто з людей не постраждав. Близько 4 години того ж дня у с. Морозівці #Коростенського району було завдано авіаудари, в результаті чого зруйновані кілька житлових будинків та майже всі інші будівлі села залишилися без дахів та вікон. Попередньо, без людських жертв. В обідню пору жителі смт Червоного #Бердичівського району повідомили до поліції про те, що на відстані близько 2 км від крайнього будинку селища виявлено сліди вибуху невідомого боєприпасу глибиною до 3 м та діаметром до 5 м. Поліцейські зафіксували обставини та наслідки вказаних подій та надають необхідну допомогу місцевим жителям», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, голова ОДА, який зараз керує Житомирською військовою адміністрацією, Віталій Бунечко 13 березня повідомив за минулу добу в області не відбулося жодних надзвичайних військових подій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ворог авіаудар поліція обстріл поліція  
Матеріали по темі