Влада

Про евакуацію, портрет у кабінеті, «гуманітарку» та зелені тролейбуси як заспокійливе: вечірнє звернення мера Житомира

14 March 2022, 21:24

Про евакуйованих дітей до Швейцарії, рішення замінити в робочому кабінеті портрет Ґанді на фото президента Зеленського, гуманітарну допомогу та роботу працівників трамвайно-тролейбусного управління – про це у вечірньому відеозверненні 14 березня говорив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Дорого вечора, сильні люди вільного міста. Черговий день пройшов – день спротиву, день сильних людей», – привітався мер із житомирянами.

Так, міський голова, зокрема, розповів про гуманітарну допомогу, яку почнуть видавати містянам.

«На вчора по гуманітарній допомозі до 5-ї години вечора ми отримали приблизно 160 заяв. Сьогодні вже набагато більше, і завтра вже починаємо видавати все необхідне житомирянам, ми сформували запаси, забезпечили Тероборону, забезпечили наші лікарні всім необхідним, забезпечили резерв і вже починаємо надавати. Хочу подякувати ще раз країнам Європи за те, що допомагають, і всім небайдужим, хто просто привозить, забезпечує. Це точно нам допомагає, і ми вистоїмо разом», – зазначив Сергій Сухомлин.


Мер також подякував житомирянам, зокрема водіям «зелених тролейбусів», які діють, наче заспокійливо. А насамкінець міський голова згадав про свого «таємного агента» і закликав житомирян берегти себе.

«Хочу подякувати всім житомирянам. Знаєте, особисто для мене, коли я зранку об’їжджаю місто і бачу наші зелені тролейбуси – для мене це релакс і спокій, бо місто живе. Коли ось зранку водії сідають в ці машини і виїжджають на маршрути, оце дійсно таке заспокійливе, яке дає надію, що наше місто працює, наше місто живе, і наше місто завжди буде жити. Тому гарної всім ночі. Я думаю, все буде нормально. Мій агент ще працює в генштабі (РФ). Але коли ви отримаєте сигнал тривоги, будь ласка, не зволікайте, бо ми дуже переживаємо за всіх житомирян», –наголосив міський голова Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, у вечірньому відеозверненні 13 березня Житомирський міський голова Сергій Сухомлин також говорив про евакуацію, дякував житомирянам за згуртованість і взаємодопомогу, згадував про іноземного журналіста, який працював у Житомирі і висвітлював наслідки ворожих обстрілів та загинув в Ірпені, пригадав і про свого «агента» в генштабі РФ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна воєнний стан мер Сухомлин звернення  
Матеріали по темі