Економіка

Мережа «Сільпо» тимчасово зачиняє деякі магазини, в тому числі – у Житомирській області (оновлено)

20 March 2022, 20:36

Мережа супермаркетів «Сільпо» з 21 березня тимчасово зачиняє 34 магазини у Києві та області, у Житомирській та Чернігівській областях.

Про це йдеться у пресрелізі, оприлюдненому 19 березня.

«З 21 березня 2022 тимчасово зачиняємо деякі «Сільпо» у Києві та області, Житомирській області? а також два у Чернігівській (повний перелік з адресами наведений нижче). У той же час на цій території продовжують працювати 112 супермаркетів. У зв’язку з воєнними діями ми перебудовуємо наші логістичні маршрути та налагоджуємо постачання. Як тільки зможемо повноцінно забезпечувати поставки – ми відразу відкриємо магазини», - йдеться у повідомленні.

У переліку зазначено, що в Житомирській області тимчасово закриють лише один магазин – у місті Малин на вул. Грушевського, 43.

Оновлення: 21 березня о 12:04 на редакційну пошту надійшов лист від пресслужби «Сільпо»: «Хочемо повідомити: супермаркети у Києві, вул. Сагайдачного, 41, у Фастові, вул. Соборна, 42 та у Малині, вул. Грушевського, 43 продовжать працювати. Відповідну інформацію ми оновили і в пресрелізі».

Нагадаємо, Міністерство аграрної політики та продовольства України спільно з Zernotorg створили сайт для пошуку регіональних постачальників товарів для продуктових мереж.

Як повідомляв Житомир.info, 7 березня 2022 року Кабінет міністрів ухвалив рішення, яке дозволяє обласним військовим адміністраціям спільно з Нацполіцією та Держлікслужбою здійснювати контроль за цінами на соціально значущі продукти харчування, ліки та паливо. Головне управління ДПС у Житомирській області зверталося до кожного платника податків та закликало усіх проявити свою громадянську свідомість і не здійснювати реалізацію товарів за завищеними цінами та не відмовляти в оплаті товарів або послуг банківською карткою. Бюро економічної безпеки зверталося до українського бізнесу із застереженням щодо необґрунтованого завищення цін на проживання, послуги та товари і радило громадянам повідомляти про такі випадки за допомогою телеграм бота https://t.me/StopOverpriceBot.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: магазин Сільпо війна  
Матеріали по темі