Події

​Минулої доби в Коростенському районі від авіаударів постраждали житлові будинки, приміщення підприємства, а також горіла трава

23 March 2022, 12:32

Вдень 22 березня в Коростенському районі внаслідок авіаударів було пошкоджено житлові будинки та господарську будівлю місцевої фірми.

Про це повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Удень 22 березня внаслідок авіаудару поблизу одного із сіл Коростенського району снарядом пошкоджено господарську будівлю місцевого товариства. У Малинській громаді у результаті авіаобстрілу зруйновані кілька житлових будинків. На місцях подій працюють рятувальники та поліцейські. Правоохоронці збирають необхідні відомості для матеріалів розслідування нових воєнних злочинів», - повідомили в поліції.

Окрім того, пресслужба ГУ ДСНС в Житомирській області повідомила про загоряння сухої трави у двох районах Житомирської області 22 березня, причиною яких стали також авіаційні удари.

«Учора вдень ворог завдав два авіаційні удари по населених пунктах Житомирського та Коростенського районів, внаслідок чого сталися загоряння сухої трави на полях на загальній площі 3 га. До гасіння залучалося 15 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки. Загиблих та травмованих немає», - повідомили рятувальники.

Нагадаємо, за словами голови Житомирської ОВА Віталія Бунечка, минулої доби, 22 березня, постійно обстрілювали північ Житомирської області: Коростенську, Малинську, Народицьку територіальні громади, мали місце руйнування будівель, але ніхто з людей не постраждав.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 23 березня, за повідомленням Генштабу, Збройні сили України стримують наступ противника в районі міста Малин Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обстріл Малин Коростень будівля війна  
Матеріали по темі