Події

Російські війська обстріляли два села на півночі Житомирської області, одна людина травмована

24 March 2022, 14:12

Російські війська вкотре обстріляли населені пункти на півночі Житомирської області. Так, вранці 24 березня під ворожий обстріл потрапили села Кирдани та Раківщина (колишній Овруцький район, нині – Коростенський). У Кирданах пошкоджені об’єкти соціальної сфери, у Раківщині – житлові будинки та господарські споруди. Одна людина травмована.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«24 березня близько 9:00 внаслідок ракетних ударів пошкоджено будівлю ліцею, котельню та будинок культури у с. Кирдани Коростенського району без послідуючого горіння. Загиблих та травмованих немає», – йдеться у повідомленні.

Також зруйновано 5, пошкоджено 13 житлових будинків та 7 господарських будівель у с. Раківщина Коростенського району без послідуючого горіння, травмовано 1 особу.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалося 13 осіб та 3 одиниць техніки ДСНС.

До того ж, сьогодні зранку рятувальники загасили займання сухої трави на площі 2 га на території Народицької громади, що сталося внаслідок авіаційного удару. На щастя, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, упродовж доби з 23 по 24 березня ворог обстрілював Овруцьку, Малинську та Новоград-Волинську громади.

Як повідомляв Житомир.info, у ранковому зверненні 24 березня керівник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко розповів, що впродовж минулої доби, 23 березня, російські військові продовжували обстріли північних районів, загиблих і постраждалих немає.

В ефірі національного телемарафону 24 березня начальник обласної військової адміністрації Віталій Бунечко розповів, що російська ракета влучила в промисловий об’єкт в Новоград-Волинському районі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обстріл війна авіаудар Коростенський район Овруцька громада  
Матеріали по темі