Економіка

У Житомирській області збираються відновити видобувну промисловість: керівник ОВА зустрівся з представниками галузі

25 March 2022, 18:37

У населених пунктах Житомирської області, де відносно спокійно, необхідно відновлювати роботу видобувної галузі. Представники цієї галузі готові стати до роботи.

Про це 25 березня повідомив керівник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

«Продовжуємо консультації з підприємцями Житомирщини для відновлення виробництва в районах та населених пунктах області, де це дозволяє безпекова ситуація. Сьогодні зустрічалися з представниками нашої видобувної галузі», – йдеться у дописі.

Керівник ОВА зазначає: люди, які за професією звикли «лупати скалу», готові стати до справи. Але зважаючи на особливості виробничого процесу, все необхідно заздалегідь погодити та відпрацювати з урахуванням особливостей воєнного часу.

«Разом з поліцією та підприємцями сьогодні відпрацювали основні питання. Тож можемо сподіватися, що ще один кластер економіки Житомирщини найближчим часом запрацює майже на повну потужність», – зауважив Бунечко.

Нагадаємо, у зверненні 23 березня керівник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко закликав підприємців, які працюють на територіях, де нині відносно спокійно, повернутися до роботи. Зокрема, Бунечко наголосив, що варто розпочинати посівну кампанію. Також нагадав про нові програми для бізнесу, запроваджені Урядом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підприємство підприємництво видобувна галузь бізнес війна  
Матеріали по темі