Події

​У Житомирі викрили 41-річного чоловіка на виготовленні та збуті наркотиків: з квартири вилучили канабіс та амфетамін

27 March 2022, 12:24

26 березня працівники обласного Управління боротьби з наркозлочинністю ДБН Нацполіції виявили за місцем проживання житомирянина наркотичні засоби, психотропні речовини та засоби для їх виготовлення. Чоловіка затримали та нині триває досудове розслідування.

Про це 27 березня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Опрацювавши оперативну інформацію про ймовірну діяльність, пов’язану з виготовленням та збутом наркотичних засобів, поліцейські провели невідкладний обшук у квартирі 41-річного жителя обласного центру. У результаті виявили пакунки з рослинною масою та порошкоподібною речовиною, попередньо, канабісом та амфетаміном, місткості з прекурсорами, посуд, хімічні речовини, ваги та інше лабораторне обладнання. Вага вилучених наркотичних та психотропних речовин склала понад 1 кг», - йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції. Все виявлене було вилучено та підготовлено для направлення до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

«Чоловіка поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Попередня правова кваліфікація поліції – ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Законодавством такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 4 до 8 років», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, 21 березня під час обшуку на Попільнянщині виявили та вилучили у жителя місцевої громади коноплі та канабіс. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого зілля становить близько 800 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотик амфетамін канабіс  
Матеріали по темі