Події

Немає підтвердження, що по Житомиру нанесений удар, – Сухомлин

28 March 2022, 01:23

Пізно ввечері 27 березня житомиряни вкотре почули сигнал повітряної тривоги та потужні вибухи. Після відбою містяни знову чули вибухи, а у вікнах будинків задрижали шибки. Однак нині немає інформації, що місто обстріляли.

Про це у зверненні після 1-ї години ночі 28 березня сказав Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Доброї ночі, житомиряни. Дуже багато з вас прокинулись від вибухів, від того, що вікна ледь не повилітали – багато хто пише в коментарях. У нас поки що нема підтвердження того, що по Житомиру нанесений удар. Так, були два вибухи поза межами Житомира. Не буду поки що казати де. Але в самому Житомирі поки нема підтвердження, що по самому місту був нанесений ракетний чи бомбовий удар. Можливо, наша ППО працює, збиває ракети. Таке теж можливо. Зараз іде черговий сигнал тривоги, тому, будь ласка, уважно», – застеріг мер.


Нагадаємо, ввечері 27 березня житомиряни під час повітряної тривоги чули вибухи. О 23:35 радник голови Офісу президента Михайло Подоляк повідомив про ракетні удари по чотирьох містах, серед яких – Житомир.

Оперативну інформацію щодо війни українців з російськими окупантами станом на 27 березня 2022 року читайте тут

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі вранці 25 березня 2022 року ракета влучила у військову частину, згодом затримали двох людей, у яких були фотографії цього об’єкту зі всіх сторін.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обстріл війна мер Сухомлин звернення  
Матеріали по темі