Події

Британська розвідка показала карту розстановки сил в Україні: захоплені росією території та ті, за які йдуть бої

28 March 2022, 17:56

Британська розвідка показала карту захоплених російськими військами територій України і територій, за які зараз йдуть бої.

Інформацію 28 березня оприлюднило Міністерство оборони Великої Британії у Twitter.

«Продовжується незаконне та неспровоковане вторгнення в Україну. На мапі нижче наведено останню інформацію оборонної розвідки про ситуацію в Україні станом на 28 березня 2022 року», - йдеться у дописі.

Червоним позначено території, які потрапили під контроль російської армії, а штрихування – ті, за які йдуть бої. Стрілками вказані можливі напрямки просування окупаційних військ. Також позначені місця бомбардувань території України за останню добу.

Перед цим Міноборони Великої Британії повідомило, що за добу 27 березня суттєвих змін у диспозиціях російських військ не відбулося.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 27 березня житомиряни під час повітряної тривоги чули вибухи. О 23:35 радник голови Офісу президента Михайло Подоляк повідомив про ракетні удари по чотирьох містах – Луцьк, Харків, Житомир, Рівне. Згодом міський голова Сергій Сухомлин повідомив, що станом на 1 годину ночі 28 березня немає інформації, що місто обстріляли. Вранці 28 березня керівник ОВА Віталій Бунечко інформував, що напередодні ввечері вороги обстріляли три військові частини в Житомирській області.

Оперативну інформацію щодо війни українців з російськими окупантами станом на 28 березня 2022 року читайте тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна розвідка карта  
Матеріали по темі