Події

У Житомирі патрульні затримали ймовірного диверсанта: в телефоні була переписка з країною-агресором

29 March 2022, 15:56

На вихідних, що минули, в Житомирі патрульні затримали чоловіка, який порушував комендантську годину. Під час перевірки його телефона інспектори виявили листування з країною-агресором.

Про це 29 березня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Цими вихідними під час патрулювання вулиці Маликова поліцейські помітили чоловіка, який порушував комендантську годину. Спілкуючись з громадянином, з'ясувалося, що останній не мав при собі жодних документів. Під час перевірки його телефону інспектори виявили листування з країною агресора, а також іншу заборонену інформацію», – йдеться у повідомленні.

Тож охоронці порядку затримали ймовірного диверсанта та доставили до Житомирського районного управління поліції.

Патрульні поліцейські закликають житомиряни, у разі виявлення диверсантів або підозрілих осіб, негайно повідомляти на 102.

Нагадаємо, 9 березня пресслужба патрульної поліції Житомирської області повідомляла про затримання кількох підозрілих чоловіків на різних вулицях міста: один ходив по під’їздах, ще двоє прогулювались з ножем та викрутками.

26 березня в Житомирі нацгвардійці затримали підозрілих чоловіків: один із них, громадянин Молдови, зізнався, що активно співпрацював з рашистами.

На яких осіб варто звертати увагу, читайте тут

Як повідомляв Житомир.info, 25 лютого в районі залізничного вокзалу в Житомирі затримали групу осіб, підозрюючи, що це диверсанти. 27 лютого після вибуху та кількох сигналів про повітряну тривогу в Житомирі затримали двох підозрілих чоловіків. Один був з пістолетом. Обох здали поліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: диверсія диверсант затримання війна воєнний стан комендантська година підозріла особа  
Матеріали по темі