Події

За добу ворог обстріляв кілька громад в Житомирській області: пошкоджені будинки та уламки ракет у полі

31 March 2022, 11:20

Упродовж 30 березня поліцейські регіону відреагували на понад 750 повідомлень і перевірили 65 осіб, правоохоронці працювали на місцях ворожих обстрілів у кількох громадах регіону.

Про це 31 березня повідомляє пресслужба поліції Житомирської області.

«Уранці 30 березня удар ворожої авіації прийшовся по околиці села у Гладковицькій громаді. У результаті було пошкоджено житлові будинки. Вдень у Малинській ТГ ворог здійснив артилерійський обстріл одного із сіл, внаслідок чого пошкоджень зазнали людські обійстя та господарські приміщення. На місцях подій слідчо-оперативні групи відповідних територіальних підрозділів поліції зафіксували обставини та наслідки воєнних злочинів для подальшого їх розслідування уповноваженими органами», - йдеться у повідомленні.

Також у Житомирському районі правоохоронці працювали на місці виявлення уламків ракети – у полі поблизу одного із сіл Старосілецької громади.

Нагадаємо, за добу 29 березня на території області цивільним захистом було оголошено 6 повітряних тривог, у результаті ворожих обстрілів руйнувань та ушкоджень зазнали низка населених пунктів.

Оперативну інформацію щодо війни українців з російськими окупантами станом на 31 березня 2022 року читайте тут

Як повідомляв Житомир.info, українська сторона на переговорах в Туреччині 29 березня 2022 року офіційно представила свої пропозиції щодо нової системи гарантій безпеки для України та щодо усіх спірних питань. Ввечері цього ж дня мер Житомира зауважив, що результати перемовин між українською і російською делегаціями у Туреччині дали маленьку надію на закінчення війни, але головна задача путіна – хоч якось «зберегти лице».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна обстріл поліція ГУНП 
Матеріали по темі