Події

Житомирські патрульні нагадали вимоги комендантської години та показали фото порушників

31 March 2022, 13:59

Усіх, хто порушує вимоги воєнного стану та комендантську годину, житомирські патрульні доставляють до районного управління поліції.

Про це 31 березня нагадала пресслужба патрульної поліції Житомирської області, а також опублікувала фото порушників.

«Ці люди на фото — порушники комендантської години. Патрульні щодоби виявляють таких осіб. Вони не мають документів, поводяться підозріло та агресивно реагують на вимоги поліцейських», – йдеться у повідомленні.

Усіх, хто порушує вимоги воєнного стану та комендантську годину, патрульні доставляють до Житомирського районного управління поліції. Серед затриманих є ті, які перебувають у розшуку чи неодноразово притягалися до відповідальності за кримінальні злочини.

Патрульні нагадують: якщо людина в заборонений час – протягом комендантської години – перебуває на вулиці, то охоронці порядку мають право її зупинити, перевірити наявність документів, які б давали право на перебування на вулиці, чи підтвердити обставину про відсутність таких документів в особи, а також встановити причину порушення комендантської години.

Патруль наділений правом проводити огляд речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла затриманих громадян.

Нагадаємо, з 30 березня в Житомирській внесли зміни у комендантську годину: вона триває з 21:00 до 6:00 ранку (з 15 по 29 березня комендантська година тривала з 20:00 до 6:00 год.).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: комендантська година війна патрульна поліція патрульний  
Матеріали по темі