Фоторепортаж

У Житомирі відкрили виставку на барикадах. Фоторепортаж

1 April 2022, 13:18

У Житомирі 1 квітня відкрили виставку, присвячену 8 річниці вторгнення рф в Україну. Цю виставку організував та планував відкрити директор молодіжного пластового центру Захар Маковський. 30 березня надійшла інформація про поранення Захара.

«Захар Маковський збирався відкрити виставку у середині березня, проте через повномасштабне вторгнення відкриття перенесли на невизначений термін. Коли ми дізналися про поранення Захара, вирішили підтримати його та відкрити виставку без нього. На жаль, анотація до виставки поки недоступна, тож вказати авторство ми зараз не можемо, але докладаємо зусиль, щоб відновити інформацію. Тут представлено 12 світлин, де зображені родичі воїнів, загиблих на Донбасі. На світлинах також пам'ятні речі загиблих та їх короткі історії. Символічно, ми розмістили світлини на одному з укріплень нашого міста», - розповів волонтер Ілля Грицанюк.

Нагадаємо, 11 вересня 2019 року Захар Маковського був призначений на посаду директора комунальної установи «Пластовий молодіжний центр» Житомирської міської ради. У вечірньому зверненні 30 березня мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив, що в боях з окупантами Захар Маковський був поранений.

Оперативну інформацію щодо війни українців з російськими окупантами станом на 1 квітня 2022 року читайте тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виставка війна Маковський фоовиставка Грицанюк 
Матеріали по темі