Фоторепортаж

Як у Житомирі знімають гумористичну передачу в підвалі, щоб зібрати гроші для ЗСУ. Фоторепортаж

7 April 2022, 13:37

У підвалі однієї з житомирських багатоповерхівок члени команди «30+» знімають гумористичну передачу, щоб підняти настрій українцям та зібрати додаткові кошти для ЗСУ.

Програму вони назвали «ППО», що розшифровується як «Позитивно-підвальна оборона».

«Враховуючи ситуацію в країні і нашу діяльність нам хотілося знайти варіант, щоб бути максимально корисними. Ми подумали, що наш гумор допоможе нам зібрати кошти, щоб купити потрібні прилади для наших військових. Збираємо на тепловізори і в ідеалі ще хочемо зібрати на квадрокоптер з системою нічного бачення. Він дорогий, тому нам треба постаратися. До того ж зараз і військовим, і цивільним потрібна моральна підтримка, і оптимістичний настрій це хороша підтримка. Знімаємо у підвалі, тому що зараз кожен перечікував тривоги у підвалі. Це, на жаль, зараз те місце, де люди вимушені перебувати», - розповів Дмитро Сліпаченко.

Учасники команди «30+» кажуть, що випусків буде стільки, скільки буде повітряних тривог, а виходити вони будуть щоп'ятниці у вечірній час.

Глядачами та учасниками зйомок першого випуску стали звичайні люди, які мешкають у житомирській багатоповерхівці та ховаються у підвалі по сигналу тривоги. В імпровізованому «залі» зібралися діти, дорослі і тварини.

Фото зі зйомок першого випуску, надані командою «30+»:

З моменту виходу першого випуску команді вже вдалося зібрати більше 10 тисяч гривень на потреби ЗСУ. Перший випуск можна подивитися тут.

І допоки чекаємо на новий випуск, пропонуємо вам переглянути бекстейдж з його зйомок.

Анна Максимова, фотокореспондент Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 30+ передача ЗСУ зйомка укриття  
Матеріали по темі