Місто

Влада обіцяє з 9 квітня відновити автоматизовану систему оплати проїзду в громадському транспорті Житомира

8 April 2022, 15:50

У Житомирі з 9 квітня відновлюється робота АСОП (автоматизована система оплати проїзду) у громадському транспорті.

Про це йдеться у повідомленні на сайті КП «Житомиртранспорт».

«З 09 квітня відновлюється рух тролейбусів на вул. Маликова та Крошню. З 11 квітня відновлюється рух тролейбусів на Промзону (до ЗОКу). З 09 квітня відновлюється робота АСОП у громадському транспорті Житомирської ОТГ. Вартість безлімітних тарифів у електротранспорті залишається без змін. Пільговий проїзд діятиме у електротранспорті з 10 до 16 години. У інший час в електротранспорті необхідно оплачувати повну вартість. Учасники бойових дій, тероборона, військові, правоохоронці, надзвичайники, діти сироти, діти з інвалідністю – електротранспортом користуються безоплатно та без обмежень у часі (за умови пред’явлення посвідчення)», - йдеться у повідомленні.

Вартість проїзду в маршрутках залишилась без змін, але безкоштовний та пільговий проїзд там наразі не надається.

Також зазначається, що з 11 квітня КП «Житомиртранспорт» відновлює прийом громадян за адресою Гагаріна, 24 (вхід з двору).

«Графік роботи змінено – у робочі дні з 10 до 16 години. Обідня перерва з 12 до 13 години», - йдеться у повідомленні.

Послуги, що наразі надаються:

перевірка, зміна пільги на картках житомирянина;

відновлення транспортних карток;

продаж пільгових транспортних карток.

Нагадаємо, з 24 лютого у Житомирі комунальний громадський транспорт працював безкоштовно, але з 9 квітня проїзд в громадському транспорті вже буде оплатний – таке рішення 4 квітня ухвалили на засіданні міськвиконкому.

Як повідомляв Житомир.info, з 21 березня 2022 року в Житомир було відновлено роботу 9 автобусних маршрутів. 25 березня в обласному центрі збільшили кількість автобусних маршрутів, а трамвай пустили до льонокомбінату. 5 квітня у Житомирі відновили рух тролейбусів за маршрутами № 7А, що рухається по вулиці Параджанова, та № 4, що курсує на Крошні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: транспорт валідатор Житомиртранспорт АСОП 
Матеріали по темі